ΕΚΑΣΚ | Πιστοποιητικά δελτίων προς τα Σωματεία.


Η ΕΚΑΣΚ γνωστοποιεί ότι έχουν έρθει στα γραφεία της, οι καταστάσεις ( τα γνωστά "αυτοκόλλητα"), που τοποθετούνται πίσω από κάθε δελτίο αθλητή-τρια καλαθοσφαίρισης...

 Τα ενδιαφερόμενα σωματεία, μπορούν να παραλαμβάνουν από τα γραφεία της Ένωσης τα πιστοποιητικά δελτίων κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή, και τις ώρες 09:30-13:30. Παράλληλα υπενθυμίζει ότι την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 17:30 θα πραγματοποιηθούν όλες οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων που ανήκουν στην Ένωση.

Διαιτητές με...σκόντο.
 Ο ΣΥΔΚΑΚ με έγγραφο που απέστειλε στην Ένωση και στα σωματεία, αναφέρει πως τα μέλη του είναι προς διάθεση των σωματείων για την διεξαγωγή φιλικών αγώνων που ζητούνται διαιτητές. Επίσης τονίζουν πως "επιθυμούν να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία, δείχνοντας παράλληλα ευαισθησία στο οικονομικό ζήτημα που ταλαιπωρεί το άθλημα", κάνοντας λοιπόν "εκπτώσεις" στους αγώνες αυτούς σε σχέση με πέρυσι.Περισσότερες διευκρινήσεις, υπάρχουν στο έγγραφο που απέστειλε ο ΣΥΔΚΑΚ στα σωματεία (Εθνικών και τοπικών κατηγοριών).
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.