Ηρόδοτος | Πρεμιέρα με όνειρα.

Διακοπές τέλος για τους παίκτες του Ηροδότου, καθώς από την Τετάρτη  ξεκινίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα χρονιά.Το συγκρότημα του  Γ.Κόκκινου  ελπίζει στην παραμονή του στην κατηγορία, στο μαραθώνιο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.


Το παρών στο κλ.Ν.Αλικαρνασσού έδωσαν οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας.Ααπουσίαζαν για διάφορους λόγους, οι  Φραγκιαδάκης, Κολοβός, Νίχλος, Ν. Μαϊστρέλης .
Ο κ. Κόκκινος ανέλυσε στους παίκτες τι θέλει από αυτούς στην προετοιμασία και στους αγώνες, “να δουλεύετε με ένταση στις προπονήσεις και να είστε πειθαρχημένοι”, τους είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι “πρέπει να είμαστε ομάδα εντός και εκτός γηπέδου χωρίς γκρίνιες”. Ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ του συλλόγου κ. Πασχαλίδης τους ευχήθηκε υγεία και τους τόνισε ότι η Διοίκηση θα είναι κοντά τους σε ό,τι χρειαστούν. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι ομιλίες των εφόρων κ. Πρωτογεράκη Ι. και Βακιντή Δ. Ως γνωστόν, ο Ηρόδοτος ξεκίνησε με στόχο την παραμονή στην κατηγορία και όπως λέει ο προπονητής “θέλουμε επίσης να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά του Ηρακλείου να δείξουν τις ικανότητές τους”. 

Οι παίκτες εντός ημερών θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και από εβδομάδα οι προπονήσεις θα ενταθούν. Τα πρώτα φιλικά θα ξεκινήσουν 10 Σεπτεμβρίου. 
Πηγή: 'Εφ.Πατρίς".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.