Ρέθυμνο Aegean | Αύξηση 50.000 ευρώ στην χθεσινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση.



Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας  οι Ρεθυμνιώτες, και σε χρόνο ρεκόρ και πέρασαν σε αύξηση μετοχικού Κεφαλαίου της τάξης των 50.000 ευρώ, που θα βοηθήσουν την ομάδα του Σ.Κουφού να πραγματοποιήσει τους στόχους της.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης, δεν διήρκεσε πάνω από μιάμιση ώρα με τους ενδιαφερόμενους να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της ΚΑΕ. Εκεί ήταν λοιπόν ο κ. Κωστής Ζομπανάκης, εκεί ήταν ο κ. Δομαζάκης, εκεί ήταν ακόμη και ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργης Μαρινάκης αλλά και τα τακτικά μέλη της ομάδας που ούτως ή άλλως, συμβάλλουν ως κύριοι αρωγοί της προσπάθειας στο χτίσιμο του Ρέθυμνο Aegean για τη σαιζόν 2011-12.

Σαραντινός: «Λίγα από πολλούς»
Στην έναρξη της Γ.Σ. χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Νίκος Σαραντινός. Ο www.rethymnosportfm.gr παρουσιάζει τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του προέδρου ο οποίος έκανε σχετική μνεία στο έλλειμμα που άφησε η ομάδα του 2007 στην Α1 αλλά και οι κρατικές επιχορηγήσεις που δεν αποταμιεύτηκαν…
«Ήταν Οκτώβρης του 2007 που έγινε η πρώτη Γεν. Συνέλευση των μετόχων της ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΕ, με νωπές τις δάφνες της συμμετοχής στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και την άνοδο στην Α1. Το καλοκαίρι του 2008 στην επόμενη γενική συνέλευση, αν και η ομάδα δεν κατάφερε να παραμείνει στην Α1, προχωρήσαμε σε σημαντική ανανέωση στην μετοχική μας βάση και με αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου βάλαμε τις βάσεις για την ολική επαναφορά.
  
Φίλοι μέτοχοι,

Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος  αναπολώντας όλη την προσπάθεια τόσων χρόνων, τα προβλήματα και τις αγωνίες, τις χαρές και τις λύπες, τις διαφωνίες αλλά και την ομοψυχία που τελικά πάντα επικρατούσε, τις νίκες αλλά και τις ήττες, την μεγάλη πορεία στον τελικό του κυπέλου και την Α1, και την απογοήτευση της συνέχειας και ξανά από την αρχή. Kαι να που σήμερα είμαστε ξανά στην Μεγάλη Εθνική κατηγορία. Η ομάδα που μας έκανε όλους περήφανους, εκπροσωπώντας και  διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την πόλη και το νησί μας, χαρίζοντας μας μεγάλες χαρές και όμορφες στιγμές είναι ξανά εδώ .

Κύριοι μέτοχοι,

Η φετινή χρονιά στην Α1 θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού οι οικονομικές συγκυρίες δεν επιτρέπουν πολλά ανοίγματα. Προχωράμε με μειωμένο προϋπολογισμό κατά 50% περίπου, σε σχέση με την προηγούμενη θητεία μας στην Α1.

Προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα και προχωράμε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με παραίτηση των παλαιών μετόχων υπέρ των νέων, προκειμένου να δώσουμε την δυνατότητα και σε νέους φίλους μας, να ενωθούν μαζί μας, και να βοηθήσουν την ομάδα της καρδιάς τους να κατακτήσει τον στόχο της παραμονής.

Είμαστε στην Α1 γιατί το αξίζουμε… Και είμαστε για να μείνουμε !!!

Είμαστε υπέρ της ανανέωσης του ΔΣ σε φρέσκα πρόσωπα και ιδέες πού θα συμβάλλουν στο καινούριο, και θα συσπειρώσουν νέες δυνάμεις, θα διευρύνουν τους φίλους της ομάδας .

Για τον λόγο αυτό προτείνομε 15μελές ΔΣ. το οποίο θα εκλεγεί από την αυτή συνέλευση. Μέλη του υπάρχοντος ΔΣ που δεν θέλησαν να είναι υποψήφιοι πιστεύουμε, ότι  θα παραμείνουν ενεργή εφεδρεία σε περιπτώσεις ανάγκης, έτοιμοι να βοηθήσουν αν χρειαστεί.

Το ΔΣ θα εκλέξει πρόεδρο και την εκτελεστική επιτροπή. Αν δεν συμπληρωθεί ο αριθμός των μελών θα υπάρξει παράταση προθεσμίας 10 ημερών. Πεποίθηση μου είναι, ότι όσο είναι η δική σας συμμετοχή είναι μεγαλύτερη, αποτελεί την μοναδική εγγύηση ότι θα τα καταφέρουμε.

Μην ξεχνάτε ότι αυτή η ομάδα δεν ανήκει σε κανένα, σε καμιά παρέα, ανήκει σε όλους εσάς, ανήκει στην πόλη, εκπροσωπεί την Κρήτη. Η φιλοσοφία της είναι «λίγα από πολλούς» έτσι ώστε να μην είναι κανείς αναντικατάστατος, προκειμένου να συμπορευόμαστε για πολλά χρόνια μαζί, με σεβασμό σε όλους, μεγάλους και μικρούς χορηγούς και υποστηρικτές, φίλους και φιλάθλους. Πλαισιώστε το ΔΣ. Δώστε στο Ρέθυμνο την διάκριση και την προβολή που του αξίζει».

Ποιό είναι το 15μελές Συμβούλιο

Φυσικά η ουσία του πράγματος, εκτός από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, είχε να κάνει και με τα πρόσωπα που μπαίνουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο. Άλλοι παλιοί άλλοι νεότεροι, συγκροτούν ένα 15μελές Δ.Σ. που υπόσχεται εμπιστοσύνη κι ασφάλεια ευρισκόμενο πάντα δίπλα στους κυανόλευκους.

Το νέο Δ.Σ. του Ρέθυμνο Aegean λοιπόν θα απαρτίζεται από τους εξής παράγοντες – επιχειρηματίες: Σαραντινό Νικόλαο, Μαμαλάκη Γεώργιο, Αλεφαντινός Μίνωα, Ζομπανάκης Κωνσταντίνο, Σαμψών Στυλιανό, Ξενίδης Γεώργιο, Κεχαγιαδάκης Νικόλαο, Πολυμίλη Γρηγόρη, Κουμνά Μιχαήλ, Κλαδο Εμμανουήλ, Γιαννούη Εμμανουήλ, Σειραγάκη Εμμανουήλ και Παπουτσιδάκη Αντώνιο.

Το Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα σε επόμενο συμβούλιο που θα ορισθεί και θα γίνει επισήμως γνωστό.

Πηγή: "rethymnosportfm.gr".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.