Ρέθυμνο Aegean | Θέλει ολη την ΑΕΚ !!!!


Μετά την απόκτηση του Αβραάμ Καλλινικίδη, απο την ΑΕΚ (που έχει υποβισβαστεί), κι αλλοι πάικτες της "κιτρινόμαυρης" ομάδας έχουν βγεί στην αγορά,,,,και έχουν μπεί στο μάτι του Σ.Κoυφού.

Π.Δορκοφρίκης
Μετά την απόκτηση του Αβραάμ Καλλινικίδη ο οποίος βαρέθηκε να περιμένει την ΑΕΚ  , κι άλλοι  παίκτες της ΑΕΚ έχουν μπει στο μάτι του  Ρεθύμνου. Δεν αποκλείεται λοιπόν τις επόμενες μέρες να γίνει το ίδιο  με τον Νικόλα Παπανικολάου, αλλά και με τον Περικλή Δορκοφίκη, καθώς τα ρεπορταζ κανουν λογο ότι για τον δεύτερο, έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.
 Η είδηση για τον Καλλινικίδη προκάλεσε σοκ στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, με την έννοια ότι ήταν ο μοναδικός που είχε συμβόλαιο κι αυτό το γεγονός προκαλεί εύλογα ερωτηματικά. Ο δεύτερος (Παπανικολάου), συζητεί με τον ΑΓΟΡ, δεν έχει καταλήξει, πλην όμως όλα δείχνουν πως κατηφορίζει στη Κρήτη. 
Ο  (Δαρκοφρίκης) είναι στην κορυφή της λίστας του προπονητή του ΑΓΟΡ για τη θέση του βασικού στη θέση “4" και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να κατέβει στην Κρήτη. Η αξία του “Πέρι” είναι αναμφισβήτητη και γι’ αυτό το λόγο οι Ρεθυμνιώτες του έχουν καταθέσει καλή προσφορά. Βέβαια, ο  Δορκοφίκης, βρίσκεται στο στόχαστρο κι άλλης ομάδας της Α1, οπότε όλα παραμένουν ανοιχτά, αν και επί του παρόντος ο ΑΓΟΡ έχει ένα μικρό προβάδισμα για την εξασφάλιση της υπογραφής του. Το σίγουρο είναι πως ο Κουφός “καίγεται” για την απόκτησή του…
-Από εκεί και πέρα, στον ΑΓΟΡ θα ήθελαν να ενισχυθούν και με τον Κώστα Χαρίση, ο οποίος όμως είναι «αλμυρός».
-Επίσης  έμπειρος τεχνικός έχει ζητήσει την απόκτηση τόσο του Μανώλη Παπαμακάριου όσο και του Στέφαν Νάτζφεϊ και οι άνθρωποι της ΚΑΕ κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τους φέρουν στο Ρέθυμνο. Συγκεκριμένα, οι Κρητικοί επανήλθαν με νέες, βελτιωμένες από οικονομικής άποψης, προτάσεις και περιμένουν πλέον την απάντησή τους, ελπίζοντας πως αμφότεροι θα πουν το «ναι».

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.