ΟΦΗ | Στην Αθήνα για Λιούις-κλήρωση Α2 ο Μ.Ξημέρης.


Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα βρίσκονται στην Αθήνα, ο Μ.Ξημέρης και ο Μ.Σφακιανάκης, προκειμένου να ολοκληρώσουν τα τυπικά της μεταγραφής του Νταρελ Λιούις, ενώ παράλληλα( αφού θα λάβουν τα περσινά μετάλλια -κύπελλο του πρωταθλητή Β΄Εθνικής), θα παραβρεθούν στην κλήρωση της Α2, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Αναλυτικά το επίσημο σαιτ της ομάδας αναφέρει:

Μπορεί οι παίκτες της ομάδας μας, να ξεκίνησαν χθες, άλλα οι διοικητικοί παράγοντες του μπάσκετ του ΟΦΗ έχουν πιάσει δουλειά από την αρχή του καλοκαιριού, χωρίς να σταματήσουν λεπτό δουλεύοντας για τα συμφέροντα της αγαπημένη μας ομάδας
Την Τετάρτη το πρωί λοιπόν ο υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ κος Μάνος Ξημέρης και ο έφορος της ομάδας κος Μάνος Σφακιανάκης, θα βρίσκονται στην Αθήνα (παραμένοντας για ένα διήμερο) για δυο λόγους.
-Ο πρώτος είναι για την ολοκλήρωση της τελευταίας μεταγραφής της ομάδας  μας, ολοκληρώνοντας το"παζλ" του φετινού ΟΦΗ με τον ιδανικότερο τρόπο.
-Ο δεύτερος λόγος είναι ότι την Πέμπτη στις 12:00 στο ξενοδοχείο Divani Caravel (Β.Αλεξάνδρου 2) στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Α2. Εκεί ανάμεσα στους 16 μονομάχους θα βρίσκεται στην κληρωτίδα και το όνομα του ΟΦΗ, που θα μάθει με ποια...σειρά θα αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του.
-Παράλληλα την ίδια μέρα ο ΟΦΗ θα παραλάβει από τα γραφεία της Ομοσπονδίας το κύπελλο του πρωταθλητή της Β΄Εθνικής ανδρών που κατέκτησε πέρυσι, καθώς και τα αναμνηστικά μετάλλια.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.