Τα νέα των ομάδων των Ανδρών της ΕΚΑΣΚ | Το Δειλινό κλέβει την παράσταση.

Επηρεασμένες και οι ομάδες του τοπικού από την οικονομική κρίση, προσπαθούν να αντεπεξέλθουν με την μικρότερη οικονομική επιβάρυνση.Μοναδική εξαίρεση το Δειλινό του (αναγεννημένου) Ανδρέα Αναγνώστου.Αναλυτικά.


Κλέβει την παράσταση το Δειλινό.
Με νέο προπονητή τον Μάνο Καρλάφτη, το Δειλινό δείχνει ότι θα είναι μια από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ και το δείχνει από τις  από τις   μεταγραφικές του  κινήσεις.  Έτσι απέκτησε τους  Γιώργο Χριστοδουλάκη (Ανδρογέας), Μηνά Συντιχάκη (Εργοτέλης), Γιώργο Καλασούντα (Εργοτέλης) και Μπάμπη  Αγγελόπουλο (Ηρόδοτος).  Δηλαδή με αθλητές που μπορούν να κάνουν την διαφορά.
 Ο Χριστοδουλάκης πέρυσι είχε ένα τραυματισμό  αναμένεται να επιστρέψει δριμύτερος  με το Δειλινό.Ο  Συντιχάκης και ο Καλασούντας είχαν μια πολύ καλή σεζόν με τον Εργοτέλη και απέκτησαν αρκετή εμπειρία από μια εθνική κατηγορία. Ο Αγγελόπουλος  είναι μια καλή λύση για την θέση του σέντερ.
-Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου.Με το το σενάριο της ανόδου  στην Γ΄Εθνική να μην πραγματοποιείται οι παράγοντες της ομάδας της ενδοχώρας, τηρούν στάση αναμονής και εξετάζουν προσεκτικά το σχεδιασμό της ομάδας στο Ανδρών της ΕΚΑΣΚ.
-Ανδρογέας .Τις δυο πρώτες του μεταγραφές έκανε το συγκρότημα των βορείων προαστίων.Απέκτησε  τους Σταματάκη, Αλεβιζάκη, από τον Ηρόδοτο που έμειναν ελεύθεροι.Ο Γ.Πετεινός παραμένει στο τιμόνι της ομάδας.
-Χάνδακας .Με νέο προπονητή (Δημ.Κασαπίδη) και νέα πρόσωπα στην διοίκηση, το νεοσύστατο συγκρότημα του Χάνδακα, εξετάζει περιπτώσεις ταλαντούχων νεαρών αθλητών για να γεμίσει το ρόστερ του.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.