Ο.Α.Χανίων | Πρωταθλήτρια στις μεταγραφές !!!!.

Στην στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, με γνωστές παίκτριες της ευρύτερης περιοχής προχωράει ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων, με στόχο την επιστροφή της ομάδας στα σαλόνια των Εθνικών κατηγοριών, αρχής γενομένης, το πρωτάθλημα Γυναικών της ΕΚΑΣΚ, με συνέπεια την άνοδο στην Α2.

Χθες ο έφορος του Γυναικείου τμήματος του ΟΑΧ κος Γ.Τσουγκράκης, ταξίδεψε μαζί με τον προπονητή της ομάδας κο Λ.Θεοδωράκη, μέχρι το Ρέθυμνο, προκειμένου να αποκτήσουν  παίκτριες του Αρκαδίου.Η προσπάθεια, είχε θετική εξέλιξη, κι έτσι στον Χανιώτικο σύλλογο παραχωρήθηκαν οι παρακάτω αθλήτριες:
Λαμπιθιανάκη Ασ. (1981)
Φοβάκη Ειρ.      (1982)
Γαλητσιάνου  Ασπ.(1980)
Παράλληλα αποκτήθηκαν και οι εξής αθλήτριες:
Παπαδάκη Βαλ. (1995),  Κίσσαμος
Παπαδάκη Αντ. (1986),  Κίσσαμος
Ρεβαλάκη Κατ. (1998),  Κίσσαμος
Καούκη   Γωρ. (1997),  Ακρωτήρι
Γιαμιάκη Αλικ.(1996),  Ακρωτήρι
Σε δηλώσεις τους οι κ.Γιάννης Τσουγκράκης και ο Λ.Θεοδωράκης μας τόνισαν:"Στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα, που να συνδυάζει εμπειρία και νιάτα.Το μεγάλο στοίχημα για τη φετινή χρονιά είναι η πλήρως ενσωμάτωση των εξαιρετικών ταλέντων που διαθέτει η ομάδα με την εμπειρία των αθλητριών που αποκτήσαμε. Με πολύ όρεξη και δουλειά, έχουμε βάλει στόχο την επιστροφή του ΟΑΧ στη φυσική του θέση, που δεν είναι άλλος από τις Εθνικές κατηγορίες".

Υ.Γ. "Σε (γυναικεία) ομάδα του νησιού μας  (αν το επιτρέψουν οι συνθήκες), ίσως πραγματοποιηθεί η μεγάλη επιστροφή"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.