Ανανέωσε και ο Καραδολάμης με τον ΟΦΗ .

Η τρίτη στην σειρά ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα του ΟΦΗ είναι γεγονός.

Ο Δ,Καραδολάμης πήρε την....σκυτάλη μετά τους Μπάρδα-Παναγάκη και όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του ΟΦΗ:
-Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ανακοινώνει ότι ο Δημήτρης Καραδολάμης, ανανέωσε την συνεργασία με την οικογένεια του ΟΦΗ, για ένα ακόμη χρόνο.Του ευχόμαστε να έχει υγεία, ενώ παράλληλα με την βοήθεια, τόσο του ίδιου όσο και των υπόλοιπων παικτών, να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας μας".

-Για την ανανέωση της συνεργασίας, με την ομάδα μας, ο αθλητής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας :
"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ανανέωση της συνεργασίας, με την ομάδα του ΟΦΗ.Η περυσινή χρονιά ήταν πολύ καλή για όλους μας και ευχή μου είναι να πάει το ίδιο καλά και φέτος.Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση, και τον προπονητή μας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.Ευχαριστώ θερμά τον κόσμο της ομάδας, για την αγάπη που μου έδειξε στο πρόσωπό μου και ελπίζω να τους την ανταποδώσω και φέτος.Τους εύχομαι να έχουν υγεία και του χρόνου να πανηγυρίζουμε μαζί την επίτευξη των στόχων μας".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.