ΟΦΗ | Στα "ασπρόμαυρα", ο Γ.Κερασοβίτης.

Και επίσημα παίκτης του ΟΦΗ είναι απ σήμερα ο Γ.Κερασοβίτης, όπως ανακοίνωσε το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Η ανακοίνωση, αναφέρει την έναρξη της συνεργασίας του 30χρονου ποιντ γκαρντ με τον ΟΦΗ, ενώ φιλοξενεί και δηλώσεις του αθλητή, όντας παίκτης των "ασπρόμαυρων".


-Η πρώτη μεταγραφή της ομάδας μας είναι γεγονός !!!.Η διοίκηση, της αγαπημένης μας ομάδας, έκανε  πράξη την εισήγηση του προπονητή Β.Βλάχου για την απόκτηση ενός πλέι μέικερ, προχωρώντας σε συμφωνία με τον Γ.Κερασοβίτη και ο έμπειρος παίκτης αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ.
Αμέσως μετά την συμφωνία ο 30χρονος (γεννημένος στις 31/05/1981, με ύψος 1.90), ποιντ γκαρντ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας :
-Γιώργο συγχαρητήρια, για την μεταγραφή σου.Πως νιώθεις που θα γίνεις Κρητικός, ανήκοντας στην οικογένεια του ΟΦΗ;
"Ευχαριστώ.Είμαι πολύ ευχαριστημένος, για την μεταγραφή μου.Θεωρώ ότι έκανα την σωστή επιλογή.Μου αρέσει σαν ιδέα που θα γίνω "Κρητικός" πηγαίνοντας σε μια ομάδα που καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις για ένα παίκτη.Επίσης σημαντικό για μένα αποτελεί ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ από την πρώτη στιγμή  και με έπεισαν στην απόφασή μου αυτή".
-Πότε ξεκίνησε το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για σένα;
"Από την αρχή υπήρχε ενδιαφέρον.Και για μένα βέβαια αποτελούσε πρώτη προτεραιότητα.Σημαντική βοήθεια μου πρόσφερε ο (νέος) συμπαίκτης μου Α.Μπάρδας, ο οποίος μου είπε τα καλύτερα για την οικογένεια του ΟΦΗ.Επίσης όπως είπα και πιο πάνω, ο τρόπος προσέγγισης των ανθρώπων του ΟΦΗ, έπαιξε σημαντικό ρόλο".-
-Γιώργο, είσαι ένας παίκτης που έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις.Τι επί πλέον κίνητρο σου δίνει η ομάδα του ΟΦΗ;
"Εχω μέσα μου το "μικρόβιο του πρωταθλητισμού".Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι υψηλοί και συμβαδίζουν με την νεα μου ομάδα.Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου".
-Πότε θα σε δούμε στο Ηράκλειο;

"Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πω κάτι με σιγουριά.Απλά έχω κανονίσει προσωπικά το διάστημα 30 Ιουλίου με 4 Αυγούστου να είμαι στα Χανιά σε ένα γάμο ενος μπασκετμπολίστα.Αν καταφέρω, θα έρθω και στην πόλη σας".
-Τελειώνοντας, έχεις ακούσει πολλά για τον κόσμο του ΟΦΗ. Τι έχεις να τους πείς;
"Ολοι ξέρουμε τι σημαίνουν φίλαθλοι του ΟΦΗ και πόσο κοντά είναι στην ομάδα.Προσωπικά μου δίνει ένα έξτρα κίνητρο η παρουσία των φίλων της ομάδας, γιατί σε όσες ομάδες είχα αγωνιστεί δεν είχα το στοιχείο αυτό.Θέλω απο την μεριά μου να ευχαριστήσω αυτόν τον κόσμο.Περιμένω με αγωνία το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, να νοιώσω κι εγω τι σημαίνει να είσαι ΟΦΗ".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.