Πρωταθλητής στις υποδομές είναι ο Εργοτέλης !!!!

Με αφορμή όσα γράφηκαν στο επίσημο σαιτ του ΑΡΗ, οι γονείς του Εργοτέλη, δίνουν την απάντησή τους τεκμηριωμένη, ενώ να συμπληρώσουμε εμείς ότι λίγα παιδιά του ΑΡΗ  θα παραμείνουν στο Εφηβικό, καθώς οι περισσότεροι θα δοθούν δανεικοί.

Αναλυτικά η επιστολή.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
   Διαβάζοντας την συγχαρητήρια ανακοίνωση του ΑΣ ΑΡΗ για την κατάκτηση του 38ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος από την παιδική ομάδα μπάσκετ είδαμε με έκπληξη να τονίζεται ότι η παραγωγική διαδικασία της ομάδας του ΑΡΗ στις ακαδημίες έφερε το μέγιστο αποτέλεσμα.
   Για να βάλουμε λοιπόν τα πράγματα στη θέση τους παραθέτουμε τους παρακάτω πίνακες. Είναι οι συνθέσεις των δύο ομάδων που πήραν την πρώτη και δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα , οι πόντοι που σημείωσαν οι παίκτες και οι ομάδες που αγωνίσθηκαν οι παίκτες την περασμένη αγωνιστική περίοδο.
Α.Σ. ΑΡΗΣ
ΠΑΙΚΤΗΣ
ΠΟΝΤΟΙ
ΟΜΑΔΑ 2009-2010
Βεζένκοφ
123
ΑΠΟΕΛ (ΚΥΠΡΟΣ)
Κελεσίδης
73
ΑΡΗΣ
Σταματέλος
45
ΑΡΗΣ
Καρανώτας
32
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Τσάρος
31
ΒΑΟ
Φλιάτης
29
ΑΡΗΣ
Καναράς
29
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Χαλκίδης
7
ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ
Κανδύλας
5
ΑΡΗΣ
Φλιώνης Δ.
4
ΑΡΗΣ
Ρετζέπης
4
ΑΡΗΣ
Φλιώνης Ι.
4
ΑΡΗΣ


ΑΣ Άρης. Από την επτάδα που χρησιμοποιήθηκε ουσιαστικά στο πρωτάθλημα μόνο οι τρεις παίκτες είναι από τις ακαδημίες του Άρη και φυσικά ο  Βεζένκοφ (2,03)  πρώτος σκόρερ και πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά μόνο παιδί των ακαδημιών του Αρη δεν μπορει να χαρακτηρισθεί. Επίσης και οι Καρανώτας (2,01)  με τον Καναρά (1,94) που είναι μεταγραφές αποτέλεσαν   την φροντ λαιν της ομάδας ανεβάζοντας τον μέσο όρο ύψους με ότι αυτό συνεπάγεται μέσα στον αγώνα . Αν λοιπόν ο Άρης αγωνιζόταν χωρίς αυτά τα παιδιά δεν θα μπορούσε να κερδίσει τον Εργοτέλη με τίποτα.
ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ
ΠΑΙΚΤΗΣ
ΠΟΝΤΟΙ
ΟΜΑΔΑ 2009-2010
Παπαδιονυσίου
87
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
Παλαιοχωρίτης
75
Α.Σ. ΚΟΥΡΟΣ
Κεφάλας
50
ΙΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ
Μιχαλόπουλος
43
ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
Ρεπούσκος
40
ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ
Μπαρμπάτσαλος
37
Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Λαμπρόπουλος
16
-
Σιμιντζής
10
-
Χατζημιχαήλ
2
-
Εγκιαζάροβ
2
-
Ιορδανίδης
2
-
Θωμόπουλος
-

ΑΣΕ Δούκα. Από την εξάδα που χρησιμοποίησε η ομάδα κανένας παίκτης δεν προήλθε από τια ακαδημίες του Δούκα  Να σημειώσουμε εδώ ότι οι άνθρωποι της ομάδας αναγνωρίζουν ότι αυτός είναι ο τρόπος δημιουργίας της παιδικής τους ομάδας, έτσι λειτουργούν προσπαθώντας να προωθήσουν τους παίδες που μαζεύουν κάθε χρόνο στην ανδρική ομάδα και ήδη κάνουν μεταγραφικές επαφές για την δημιουργία της επόμενης παιδικής  ομάδας. Αν λοιπόν ο Δούκας δεν έκανε αυτές τις κινήσεις θα είχαμε αποτέλεσμα όπως στο φιλικό που κάναμε  χωρίς τους βασικούς τους  (95 – 56)
Αντίθετα από την δωδεκάδα του Εργοτέλη σχεδόν όλοι οι αθλητές αποτελούν ομάδα εδώ και τέσσερα χρόνια . Μόνο ο Μουστακάκης ήρθε πέρσι την άνοιξη στην ομάδα από τον Γιούχτα.
ΑΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
  Το γεγονός αυτό κάνει την επιτυχία των παιδιών μας ακόμα μεγαλύτερη και εμάς περισσότερο υπερήφανους τόσο για τις ανεπανάληπτες στιγμές που ζήσαμε όσο και για τα επαινετικά σχόλια που ακούσαμε πολλές φορές (από τον Αντιδήμαρχο Κύμης μέχρι τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου) για την παρουσία της ομάδας μας μέσα και έξω από το γήπεδο
  Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στην ομάδα του Δούκα για την δεύτερη θέση αλλά και στις ομάδες του Αλίμου της Καβάλας και του Σπόρτιγκ Πάτρας για την αγωνιστικότητα και την προσπάθεια που κατέβαλαν. Παρακολουθήσαμε ένα τουρνουά με υψηλό θέαμα με τις ομάδες να είναι ανταγωνιστικές χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και χωρίς ακρότητες στην κερκίδα. Καλό καλοκαίρι και καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά.

Οι γονείς των παιδιών της παιδικής ομάδας του Εργοτέλη

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.