Συγχαρητήρια Κεγκέρογλου για ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ

Ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μετά την επιτυχημένη πορεία της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ και την επίτευξη του στόχου που ήταν η άνοδος στην Α2 κατηγορία, ως πρωταθλητής, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:


«Η επίτευξη του μεγάλου φετινού στόχου της ομάδας του ΟΦΗ, που δεν ήταν άλλος από την άνοδο στην Α2 κατηγορία, αποτελεί τη δικαίωση όλων όσοι πίστεψαν σε αυτή την ομάδα.

Η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου, κατάφερε να συνδυάσει το εντυπωσιακό μπάσκετ με τα αποτελέσματα, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή προσπάθεια

Η νέα σελίδα που ανοίγει το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ είναι βέβαιο ότι θα στεφθεί από επιτυχία, με την βασική προϋπόθεση είναι έχει τη συμπαράσταση και τη βοήθεια όλων των Κρητικών.
Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια».
Μικρά..μικρά.
-Στα ...τέσσερα σημεία του ορίζοντα, βρίσκονται οι περισσότεροι παίκτες του ΟΦΗ, καθώς από την Δευτέρα ταξιδεύουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.
-Το ενδεχόμενο να σταματήσει ακόμα και το μπάσκετ, σκέφτεται ο Ανδρέας Ξενάκης. Ο ερχομός του παιδιού του, καθώς και η εξεύρεση επαγγελματικής δραστηριότητας, αναγκάζουν τον Ηρακλειώτη άσσο να βάλει το μπάσκετ σε δεύτερη μοίρα.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.