4ο basketball camp Aγίου Νικολάου στις 17 εως 26 Ιουνίου.

Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Οργανισμός νεολαίας και άθλησης Δ.Αγ.Νικολάου και οι προπονητές καλαθοσφαίρισης Τζώρτζης Γιώργος, Μουλιανιτάκης Διονύσης Πάγκαλος Ζαχαρίας οργανώνουν , στις 17-26 Ιουνίου, το 4ο camp καλαθοσφαίρισης στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Νικολάου στη κλειστή αίθουσα του 2ου γυμνασίου και στα γήπεδα του Λυκείου και του Γυμνασίου.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχαν όλα τα το προηγούμενα camp οι διοργανωτές διατηρούν τους βασικούς συντελεστές και φέτος τους πλαισιώνουν άλλοι καταξιωμένοι προπονητές - επιστήμονες που θα μεταφέρουν τις γνώσεις τους στα παιδιά που θα συμμετέχουν στο camp.

Μαζί λοιπόν με τους Πάγκαλο Ζ.,Μουλιανιτάκη Δ. και Τζώρτζη Γ. ,οργανωτής της θεματολογίας και εισηγητής θα είναι ο Μακράκης Γιώργος ,καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής της ανδρικής ομάδας ΓΑΣ .ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. Μαζί του θα διδάξει η κ. Δημητρουλάκη Φρόσω προπονήτρια του Α.Ο. Χανίων και της μικτής Κρήτης κορασίδων.

Εισηγητής στο τμήμα των παμπαίδων β θα είναι ,όπως κάθε χρόνο ,ο Λαδουκάκης Γιάννης ,προπονητής της παιδικής ομάδας του Ηροδότου .Στο τμήμα των μικρών ηλικιών ,όπως και πέρσι θα είναι ο Βισκαδουράκης Γιάννης, β. προπονητή της ανδρικής ομάδας του ΕΡΓΟΤΕΛΗ και προπονητής ακαδημιών του συλλόγου.

Πέραν των παραπάνω προπονητών στο φετινό camp θα διδάξουν και άλλοι προπονητές ,που θα έχουν ημερίδες με ειδική θεματολογία ,κυρίως για τα αγωνιστικά τμήματα. Ο Πινακουλάκης Αντώνης ,προπονητής μικτής Κρήτης και μικτής Νότιας Ελλάδας παίδων, ο Δασκαλάκης Μιχάλης πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ και προπονητής πολλά χρόνια σε όλες τις εθνικές κατηγορίες.

Επίσης προσκεκλημένος του 4ου camp Aγίου Νικολάου θα είναι ο κ.Δημητρίου Νικόλαος, προπονητής του εφηβικού τμήματος του ΑΡΗ . Θεσσαλονίκης (πρωταθλητή Ελλάδος 2010-11 )καθηγητής φ.αγωγής στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης στο τμήμα καλαθοσφαίρισης και διδάκτωρ ψυχολογίας του αθλητισμού.

Μια από τις καινοτομίες της φετινής διοργάνωσης είναι ότι τα παιδιά,πέρα της εξειδικευμένης προπόνησης στην καλαθοσφαίριση ,θα έχουν την ευκαιρία τις τελευταίες μέρες να πάρουν μέρος και σε ένα μίνι τουρνουά που θα λάβουν μέρος πολλές ομάδες από την Κρήτη( Εργοτέλης, Ηρόδοτος, Σητειακός, Ιεράπετρα, Χανιά κ.α.)
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.