` 3 on 3 streetball `` ΤΑΠΑ ΣΤΗ ΒΙΑ - Ευχαριστίες.

Με ανακοίνωση  του ΔΟΠΑΦΜΑΗ που υπογράφει ο Αντιπρόεδρος, Αρμόδιος για θέματα αθλητισμού Κ.Βαρδαβάς ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης .Δείτε κι άλλες φώτο...

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά  `` 3 on 3 streetball ``   ΤΑΠΑ ΣΤΗ ΒΙΑ   που διοργάνωσε  ο Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με τον Π.Σ.Α.Κ. και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού .
     Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης .
     Ευχαριστούμε το 1ο Δημοτικό διαμέρισμα Ηρακλείου ,τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου , την ΕΛ.ΑΣ ,την Τροχαία Ηρακλείου ,το ΕΚΑΒ ,τον Ερυθρό Σταυρό – Σαμαρείτες , το Αστικό ΚΤΕΛ , τα Μ.Μ.Ε.  όπως και όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου που δούλεψαν για την εκδήλωση και ιδιαίτερα την Δημοτική Αστυνομία , το τμήμα Κυκλοφορίας , και το τμήμα Καθαριότητας , όπως και τους χορηγούς της εκδήλωσης .
     Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δημότες της πόλης μας για την κατανόηση που επέδειξαν στο κλείσιμο της Λ. Δικαιοσύνης για τις ανάγκες της διοργάνωσης , και να τους ενημερώσουμε οτι ο Δήμος   Ηρακλείου θα συνεχίσει την προσπάθεια του να προάγει την διάδοση του αθλητισμού για όλες τις ηλικίες .














Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.