Αγώνες κατάταξης |Έχασε από τον Έσπερο, αλλά πήρε την 1η θέση !!!

Έχασε στον  τρίτο αγώνα του, το "λαβωμένο" απο τραυματισμούς Ηράκλειο.Η ομάδα των Πατρών  ο Εσπερος,  νίκησε με 63-62 τους Κρητικούς και βρίσκεται αυτή τη στιγμή,στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με  Ηράκλειο,Ανατόλια.Το Ηράκλειο πρώτο στις ισοβαθμίες !!!! 

Βαθμολογία τριπλής ισοβαθμίας..

Η Ανατόλια κέρδισε τον Αμπελώνα με 71-60 και τρεις ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή !!!!!!
Τα αποτελέσματα: 
Ηράκλειο – Έσπερος ΑΟ ΠΑ 62-63
Ανατόλια - Αμπελώνας        71-60
Η βαθμολογία χωρίς ισοβαθμίες.
-Διαβάστε την προκήρυξη της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.Στους αγώνες κατάταξης δεν αναφέρει κάτι ειδικό για τις ισοβαθμίας, άρα ισχύουν οι ισοβαθμίες της Γενικής προκήρυξης στο άρθρο 11B και Γ δ.




-Ο Έσπερος επικράτησε στο τέλος του συλλόγου από την Κρήτη και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα της δεύτερης αναμέτρησης της τελευταίας αγωνιστικής, ανάμεσα σε Ανατόλια και Αμπελώνα, για να μάθει αν θα είναι αυτός η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στο ειδικό πρωτάθλημα κατάταξης.
-Με τις ισοβαθμίες, το Ηράκλειο παίρνει την πρώτη θέση στους αγώνες κατάταξης, και έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση αδυναμίας συμμετοχής ομάδας από την Β΄Εθνική.

Κορυφαίοι οι Πάλλης, Χαρίσης και Πετράκης.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΈΣΠΕΡΟΣ  ΑΟ ΠΑ 62-63 

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-26, 33-38, 45-52, 62-63.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Τούλης-Ράλλης): Χαρίσης 12, Πετράκης 12 (2), Κωτούλας 3, Στεφανάκης 5 (1), Δαγαλάκης, Καραλής 6, Αρναουτάκης Γ., Πάλλης 16 (1), Αρναουτάκης Μ. 4, Αγαπητός 4.
ΕΣΠΕΡΟΣ (Γιατράς): Νιφόρας 8, Χαλβατζής 11, Γιαννικόπουλος 23 (1), Αποστολόπουλος 5 (1), Θωνιάτης 14, Ιωάννου 1, Τρυφωνόπουλος, Κάλλης 1, Αγγελόπουλος, Πετρόπουλος , Σκόνδρας, Πελεκούδας.


Νίκος Τούλης  : "Συγχαρητήρια στα παιδιά "   
Ο προπονητής του Ηράκλειο (που μπήκε αμέσως στα βαθιά) Νίκος Τούλης δήλωσε:
«Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που διαχειρίστηκαν τα προβλήματά τους και έβαλαν πάνω απ’ όλα την ομάδα. Μας συγκίνησαν με το πάθος που έβγαλαν και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Ελπίζουμε αυτή η υπερπροσπάθεια να μας οδηγήσει τελικά στην επόμενη κατηγορία»
-Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ομάδας του Εσπερου Α.Ο.Π.Α. Μάκης Γιατράς, σε δηλώσεις του τόνισε: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απ’ όλα τα παιδιά. Η πρώτη θέση στο τουρνουά χάθηκε από μια λεπτομέρεια και ένα τυχερό τρίποντο από τον σέντερ της αντίπαλης ομάδας. Η χρονιά για εμάς ήταν επιτυχημένη και πλέον κοιτάζουμε μπροστά. Θα ήθελα εκ μέρους όλης της ομάδας να ευχαριστήσω τον Κώστα Πετρόπουλο, που αποδέχτηκε την πρόταση, ήλθε στην Λειβαδιά και ήταν τιμή μας που κάθισε στον πάγκο. Η βοήθεια του ήταν πολύ μεγάλη, κυρίως στον τομέα της ψυχολογίας».
Μικρά-Μικρά....
-Αξίζει να τονιστεί ότι σε περίπτωση ήττας του «Ηράκλειο» με τρεις πόντους, ο Έσπερος θα έπαιρνε την πρώτη θέση ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα.
-Με ρεκόρ παρατάσεων κλείνει τη φετινή σεζόν το «Ηράκλειο».Συνολικά φέτος χρειάστηκαν εννέα έξτρα πεντάλεπτα στα ματς της τοπικής ομάδας και το εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι έχασε μόνο ένα από αυτά ( στη Χαλκίδα τη δεύτερη αγωνιστική).
Στη Λιβαδειά... έδωσε ρέστα καθώς έπαιξε τέσσερις σε τρεις αγώνες.
(Πηγή σχολίων "Εφημερίδα Πατρίς").



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.