Σεμινάριο Διαιτησίας μπάσκετ στην Κρήτη

Την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί το 4ο Παγκρήτιο Σεμινάριο Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης στην αίθουσα του «Πολυκέντρου Νεολαίας» του Δήμου Ηρακλείου.

 Για τον λόγο αυτό ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης ζήτησε με επιστολή του προς την ΕΚΑΣΚ να ενημερώσει σχετικά όλες τις ομάδες που ανήκουν στη δύναμη της για το εν λόγω σεμινάριο, ενώ επίσης λόγω της παρουσίας όλων των μελών του στην εκδήλωση ζητά αν είναι εφικτό να μην οριστούν αγώνες πρωταθλημάτων την συγκεκριμένη ημέρα.
  
Ομιλητές του σεμιναρίου θα είναι οι πρώην διεθνείς διαιτητές κ.κ. Κων/νος Κορομηλάς και Νικόλαος Ζαβλανός και η ατζέντα των θεμάτων που θα συζητηθούν θα περιλαμβάνει ανάλυση κανονισμών (συμπεριλαμβανομένων και των πρόσφατων τροποποιήσεων), συνέπεια σφυριγμάτων και ανάλυση αυτών μέσω οπτικοακουστικών μέσων και μπορούν να το παρακολουθήσουν αθλητές, προπονητές, παράγοντες ομάδων, κριτές κ.α.
 Το εν λόγω σεμινάριο έχει καταστεί πλέον θεσμός για τα αθλητικά δρώμενα του νησιού μας και οι άνθρωποι του ΣΥΔΚΑΚ θεωρούν επιβεβλημένη και συνάμα ιδιαίτερα τιμητική την παρουσία όλων, όσων ασχολούνται με την καλαθοσφαίριση στην Κρήτη και είναι πεπεισμένοι ότι η παρουσία τους θα προσδώσει ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία στο εγχείρημα τους.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.