Για να μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους.

Αντιγράφουμε από το kretaworldbasket.gr χωρίς σχόλια:
 Tο ότι στο Kretaworldbasket είμαστε φανατικοί αναγνώστες των άρθρων και των σχολίων του φίλου δημοσιογράφου και μέχρι πριν λίγες ημέρες υπεύθυνου του γραφείου τύπου της ΕΚΑΣΚ Αντώνη Παπουτσάκη, είναι γνωστό και το έχουμε δηλώσει πολλές φορές δημόσια.
Την Τρίτη 24-11-10 διαβάσαμε στην εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ” ένα σχόλιο του  με τίτλο

“Μόνοι τους χωρίς ερωτήσεις”,

που πραγματικά “σπάει κόκαλα”.

Μιλάει λοιπόν ο φίλος μας ο Αντώνης για “Νέα ήθη από την Διοίκηση της ΕΚΑΣΚ”.

Και για μια ακόμα φορά έχει απόλυτο δίκιο !

Αλήθεια, από πού και ως πού κάλεσαν έκτακτη Συνέντευξη Τύπου στις 7:30μμ ; Είναι ώρα αυτή για Συνεντεύξεις ; Άγρια Μεσάνυχτα !
Γιατί δεν την έκαναν το πρωί, να αφήσουν τις δουλείες τους στην Ιεράπετρα, στα Χανιά, στο Αρκαλοχώρι, στο Ρέθυμνο, στο Δημόσιο και να έρθουν στην ΕΚΑΣΚ να πιούνε και τον καφέ τους ;

Μα δεν ξέρουν οι άνθρωποι ότι μετά τις 7:30μμ δεν γίνονται ερωτήσεις σε δημοσιογράφους  ;

Από πού και ως που εμφανίσθηκε όλο το ΔΣ σύσσωμο σε μια Συνέντευξη Τύπου ;
Δεν έφθανε μόνο ο Πρόεδρος ; 
Έπρεπε να έχουν λόγο και οι υπόλοιποι ;
Και να φωτογραφηθούν και όλοι μαζί ; Απαράδεκτο !
Δεν ξέρουν ότι επιτρέπονται φωτογραφίες μόνο για τον πρόεδρο και όλοι οι άλλοι πρέπει να είναι στην αφάνεια, κάτι δηλαδή σαν γλάστρες ;
Και είναι δυνατόν να θέλουν να μιλήσουν και να πουν την άποψη όλοι και να γίνεται "μπάχαλο" ;
Δεν ξέρουν ότι στην ΕΚΑΣΚ μιλάει μόνο ο πρόεδρος και οι άλλοι πρέπει να σιωπούν ;

Και αυτή η … άπειρη δημοσιογράφος , που είπε το περίφημο "εκπλήσσομαι με όσα ακούω", πως βρέθηκε στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ 7:30 το απόγευμα ;
Αυτή δεν ήξερε για την πάγια τακτική των ΜΜΕ να μη συμμετέχουν σε συνεντεύξεις τέτοιες ώρες ;
Μήπως πρέπει να παρέμβει, άμεσα μάλιστα, η ΕΣΗΕΑ ;

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι πάθανε εκεί στην ΕΚΑΣΚ ξαφνικά και στα καλά καθούμενα λες και τους τσίμπησε μύγα τσε - τσε. 

Συνεδριάζουν κάθε Δευτέρα όταν άλλοι έκαναν και 20 ημέρες να κάνουν ΔΣ, έρχονται μέλη από τα Χανιά, την Ιεράπετρα και το Ρέθυμνο ανελλιπώς, έχουν απαρτία με 10 στα 11 μέλη όταν άλλοι με χίλια ζόρια είχαν οριακή απαρτία (ή και πολλές φορές δεν την είχαν), ο πρόεδρος και άλλα μέλη ξημεροβραδιάζονται στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ και κάποιοι μιλούν συνεχώς και καθημερινά με τους ανθρώπους της ΕΟΚ και έχουν πάθει αμόκ με την οικονομία.

Με τόσο καλά οικονομικά στην ΕΚΑΣΚ, χωρίς κανένα πρόβλημα, χωρίς καμία εκκρεμότητα και χωρίς καμιά οφειλή, γιατί άραγε αγχώνονται οι άνθρωποι ;


Πραγματικά Νέα ήθη στην Ένωση !


Και κλείνουμε με μια επισήμανση : την Δευτέρα το βράδυ, ο αρχισυντάκτης των αθλητικών της εφημερίδας “ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ”, ο Μάνος Βαρδαλαχάκης, περίμενε μέχρι της 11:15μμ για να πάρει το Δελτίο Τύπου της ΕΚΑΣΚ και να το δημοσιεύσει στην εφημερίδα που εργάζεται.

Κάποιοι άλλοι την ίδια ώρα απολαμβάναμε το κρεβάτι μας και τον ύπνο μας.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.