Παμπαίδες Α' Πρεμιέρα με ......δόσεις


Μην πάτε να δείτε (αναβλήθηκαν)

 Αναγέννηση - ΟΦΗ 1
 Σητειακός - Ιεράπετρα 1
 Μεσσαρά - Χερρονάσιος
 Γιούχτας - Ακρωτήρι

Πηγαίνετε να δείτε:

Εργοτέλης 2 - ΑΟΑΝ , 12:30μ  Λίντο
Φιλαθλητικός - Ιεράπετρα 2 , 2μμ , Λίντο
ΟΦΗ 2 - Ηρόδοτος , 10πμ , ΒΑΚ
ΑΓΟΡ - Κύδων , 2μμ , Ρέθυμνο

ΕΚΑΣΚ.....το μεγαλείο σου





Ενω ΣΥΔΚΑΚ με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί τα μέτρα που θα λάβει και τονίζει πως οι διαιτητές από το επόμενο σαββατοκύριακο και μέχρι να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚ θα απέχουν από όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων, παράλληλα ο (ΣΥ.Κ.ΚΑ.Κ), ενημερώνει ότι θα καλύψει μόνο τους αγώνες σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος των Παμπαίδων Α’ την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, λόγω ετών καθυστέρησης πληρωμής οφειλών προς τα μέλη του.
***Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες ανακοινώσες, το επόμενο Σαββατοκύριακο (9 και 10 Οκτωβρίου), που είναι και οι ημερομηνίες της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΚΑΣΚ και οι Εκλογές για αναδειξη νέου ΔΣ, δεν θα γίνει κανένας ορισμός σε όλα τα Πρωταθλήματα της Ένωσης.

Να σημειωθεί το Σάββατο 9-10-10 έχει προγραμματιστεί η έναρξη των Πρωταθλημάτων Ανδρών, Παίδων, Κορασίδων  και την Κυριακή 10-10-10 των Εφήβων.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.