ΟΦΗ:Νίκησε στο φιλικό το Ηράκλειο με 89-69


Η αγωνιστική βελτίωση για το συγκρότημα   του Βαγγέλη Bλάχου συνεχίζεται παιχνίδι με παιχνίδι.Οι "ασπρόμαυροι"  επικράτησαν  με 89-69 του Ηράκλειο.

Στα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού η πολύ καλή απόδοση των  δυο.... Αλέξηδων, Τσακιρίδη και Μπάρδα ,αφού ο πρώτος θύμισε τον....γνωστό Τσακιρίδη, ενώ ο δεύτερος πυροβολούσε από την γραμμή του τρίπoντου.
Πηγή φώτο:athleticradio



-Σε επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή του ΟΦΗ Β.Βλάχο ,μας τόνισε ότι δεν έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας(είναι φυσικό  αυτήν την περίοδο να έχει μεταπτώσεις),όσο από τον χαρακτήρα της ομάδας ,που τον άφησε ικανοποιημένο."Το σημαντικό είναι ούτι σε κάθε παιχνίδι έχουμε διαφορετικούς πρωταγωνιστές", ολοκλήρωσε ο έμπειρος τεχνικός.
-Αξιοσημείωτο του παιχνιδιού τα  έντεκα τρίποντα από πλευράς ΟΦΗ αλλά και οι 20 πόντοι του Αλέξη Τσακιρίδη, (πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ), και η πολύ καλή απόδοση του Χ.Χαρίση από το Ηράκλειο που του δίνει άλλη ποιότητα....


Τα δεκάλεπτα: 18-22, 43-37,(ημιχ) 67-53, 89-69
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.