Ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚ για τους αγώνες του Σ/Κ


Η ανακοίνωση της Ένωσης για την έναρξη των πρωταθλημάτων της ,καθώς και για τα ποσά που θα δοθούν έναντι ,επιβεβαιώνει στο ακέραιο το "Κρητικό μπάσκετ".
Αναλυτικά η ανακοίνωση...



 Κανονικά θα ξεκινήσουν το ερχόμενο ”Σαββατοκύριακο τα πρωταθλήματα της Ε Α” (θα έχουμε και την πρεμιέρα των ανδρών) εκτός των –Παμπαίδων για το οποίο υπάρχει πρόβλημα γηπέδων,σεμιναρίου των κριτών αλλά και  το αίτημα διαιτητών –κριτών να  διευθύνουν  τους αγώνες με δύο διαιτητές και κριτές, ζητώντας την αλλαγή στην προκήρυξη. –προχθές το βράδυ η Διοίκηση της Ε Α”    συναντήθηκε με το προεδρείο του συνδέσμου διαιτητών και κριτών όπου συζήτησαν διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με τα οικονομικά των πρωταθλημάτων. Η διοίκηση της ένωσης αποφάσισε να διαθέσει 12500 ευρώ στους δύο συνδέσμους (5000 στους διαιτητές,7500 στους κριτές) εξοφλώντας την περίοδο 2007-8 , κάτι που δέχτηκαν και έτσι τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν.
Νέα συνάντηση των διαιτητών και των κριτών θα υπάρξει αργότερα με την νέα διοίκηση της Ε Α” . –Πάντως η Διοίκηση της Ε Α”  θα στείλει στα σωματεία αναλυτικό κόστος διεξαγωγής αγώνων –/– με τα νέα δεδομένα που ζητάνε οι διαιτητές για να αποφασίσουν οριστικά αν θέλουν να καλύψουν το κόστος της διοργάνωσης. ”στη συνεδρίαση ήταν –παρόντες όλοι οι σύμβουλοι που ήταν υποψήφιοι στις αρχαιρεσίες που αναβλήθηκαν και η απόφαση ήταν ομόφωνη.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.