ΕΚΑΣΚ....Κάλιο αργά παρά ποτέ

Ξεκινούν (μετά τις 3μ.μ) τα τα τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ.Αναβολή για μια εβδομάδα των Παμπάιδων Α΄, που είναι στον....αέρα
Στο σημερινό Δ.Σ της ΕΚΑΣΚ παρευρέθηκαν  εκπρόσωποι  του ΣΥΔΚΑΚ, και του ΣΥΚΚΑΚ,προκειμένου να τεθούν "επί τάπητος",όλα τα προβλήματα που υπάρχουν (σε σχέση πάντα με το οικονομικό),όπου αποφασίστηκε:
Φώτο απο την χθεσινή Γ.Σ



***Οι εκπρόσωποι των διαιτητών και των κριτών, έληξαν την αποχή τους,   αφού ζήτησαν(και πήραν)   τα χρωστούμενα του 2007.Αυτό σημαίνει ότι τις επόμενες ημέρες θα μπουν στα ταμεία τους 5000(ΣΥΔΚΑΚ)και 7500(ΣΥΚΚΑΚ),ευρώ αντίστοιχα.
-Έτσι τα πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΚΑΣΚ θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο κανονικά, με μοναδικό κώλυμα ότι θα πραγματοποιηθούν μετά τις 3μ.μκαθώς ο ΣΥΚΚΑΚ έχει αυτό το διήμερο σεμινάριο.

 ***Στα... πολύπαθα  πρωταθλήματα  των Παμπάιδων και Παγκορασίδων,αυτά εναρμονίστηκαν με απόφαση της προηγούμενης γενικής συνέλευσης: Να πληρώνουν οι ομάδες τους αγώνες παμπαίδων. 
_Σαν πρώτη (και σωστή σκέψη) της ΕΚΑΣΚ ήταν να μοιραστούν εξ ισου τα έξοδα διαιτητών-κριτών  σε όλα τα σωματεία.Και με αυτόν τον τρόπο όμως παραμένει ψηλά το κοστολόγιο γαι τις ομάδες.
-Οι διαιτητές και οτι κριτές θα κάνουν τις προτάσεις τους  με έγγραφο που θα αποστείλουν σε όλα τα σωματεία.Θα κάνουν γνωστές τις (οικονομικές) προθέσεις τους.Αξίζει να τονιστεί εδώ (επειδή βγήκαν στον αέρα κάποια ποσά) δυο παράμετροι:

 Α)Τα ποσά που μέχρι τώρα χρεωνόταν στην ΕΚΑΣΚ δεν ήταν γνωστά προς τα σωματεία ,και η Ένωση δεν φρόντισε να ενημερώσει αυτά ,ώστε να υπάρχει μαι εικόνα.Τα περισσότερα σωματεία που είπαν "ναι" στην Γ.Σ  είχαν "άγνοια εξόδων" και απάντησαν καταφατικά μόνο και μόνο για να διεξάγεται ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα Παγκρητίως.

Β)Διαιτητές και κριτές επιμένουν για "2 και 2" (διαιτητές - κριτές), πράγμα που σημαίνει ότι το κόστος θα ανέβει αρκετά.Αυτό σε μια περίοδο οικονομικής ύφεσης και που τα σωματεία δίνουν "αγώνα επιβίωσης"προκειμένου να αντεπεξέλθουν...

***Τα σωματεία τηρούν στάση αναμονής καθώς δεν έχουν τίποτα "χειροπιαστό" στα χέρια τους και μέχρι τότε δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.
-Έχουν όμως λάβει τα μέτρα τους  πλέον (πολλά από αυτά) και έχουν έτοιμες απαντήσεις και ...σχέδιο Β΄  που μπορεί να προκαλέσουν εκπλήξεις και στους συνδέσμους και στην ΕΚΑΣΚ.
Όμως αυτά τώρα αποτελούν εικασίες και μόνο.Σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερα....
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.