Ηράκλειο-Εργοτέλης 80-73 στην παράταση !!!!

"Φωνάζει" για την διαιτησία ο Εργοτέλης-Άσσο απο το μανίκι" ,έβγαλε στο τέλος ο Μακράκης.
Είναι γνωστό΄"τοις πάσι"ότι τα ντέρμπι δεν τα κρίνουν τα "χέρια", αλλά η καρδιά. Κι αυτό ακριβώς έγινε το απόγευμα στο Λίντο. Νίκησε η καρδιά του Ηράκλειο, το οποίο πήρε τη μεγάλη νίκη επί  ενός ισάξιου αντίπαλου, όπως είναι ο Εργοτέλης.δια... χειρός Καραλή.

Ο Γιωργος Μακράκης  είχε δηλώσει πριν το παιχνίδι οτι  με ομαδική άμυνα καί έλεγχο των ριμπάουντ είναι αυτά που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο.Και πράγματι αυτό έγινε, στο να οδηγηθεί το παιχνίδι στην παράταση, αν κι οι φιλοξενούμενοι ήταν με την πλάτη στον τοίχο για 30 λεπτά.Εκεί ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων" (και καλά έκανε),προσπάθησε να κλέψει την  νίκη, και είχε την μεγάλη ευκαιρία 4 δεύτερα πριν το τέλος κι ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο.Τότε ο   Γεωργοπαπαδάκος επιχείρησε το νραιβ,έκανε το σουτ  (ο Εργοτέλης φωνάζει οτι έγινε-και μάλλον δίκαια- φάουλ),αλλά η μπάλλα δεν του έκανε το χατήρι καθώς αναπήδησε.Στη συνέχεια της φάσης ο Τσαμπάς αστόχησε στο σουτ που επιχείρησε...
                    
-Στην παράταση τα χέρια των παικτών του Εργοτέλη "λύγισαν" από το βάρος, καθώς η μπάλλα "έκαιγε" και έδειξαν αστοχία στις βολές, με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτούν οι έμπειροι παίκτες του Ηράκλειο (με καλύτερο τον Καραλή) και να σημειώσουν μια σπουδαία νίκη.
-Ο Τσαμπάς ήταν ο κορυφαίος απο τους (τυπικά) φιλοξενούμενους ,αφού έλεχγε την....αερπορία και στις δυο ρακέτες.Άσσο  απο το μανίκι έβγαλε ο Γ.Μακράκης με την χρησιμοποίηση Συντιχάκη, που βοήθησε τα μέγιστα (κυρίως αμυντικά).
-Συνοψίζοντας ήταν ένα ντέρμπι που τα είχε όλα σε ένα κατάμεστο Λίντο και αποζημίωσε όλους αυτούς που το παρακολούθησαν.

Διαιτητές: Κουνελές - Μαγκωνάκης.

Δεκάλεπτα : 3-15, 40-31, 57-45, 66-66, 80-73

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Δημητριάδης - Ράλλης): Αρναουτάκης Μ., Κωτούλας 2, Στεφανάκης 2, Δαγαδάκης, Αρανουτάκης Γ., Καραλής 25 (3), Αργαπητός 15, Χαρίσης 13 (1), Πετράκης 12 (2), Πάλλης 11.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μακράκης): Κουρουζίδης 7 (1), Συντιχάκης, Μανώλας 7 (1), Καλασούντας, Παπαδημητρίου 7 (1), Παναγιωτάκης 7, Παπαδογιαννάκης 10 (2), Πάντσιος 11, Γεωργοπαπαδάκος 9 (1), Κομψέλης 5, Τσαμπάς 10.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τσαμπάς..???
Συντιχάκης...???

Ανώνυμος είπε...

Μου φαίνεται ότι και πέρυσι είχε μια ιστορία το Ηράκλειο με διαιτησία τα τελευταία δευτερόλεπτα και πάλι νίκησε.
Τυχαίο;
Όσο αφορά Συντιχάκη και Τσαμπά, έλα πες την αλήθεια δεν το εννοείς αυτό που έγραψες ότι βοηθήσαν

Unknown είπε...

Έλα τώρα κ ανώνυμε σχολιαστή...
Τι νομίζεις , ότι δεν βοήθησε ο Συντυχάκης..Πολύ καλό Μπάσκετ ξέρεις!! Στην άμυνα βασίζεταιτο παιχνίδι και όσοι δεν εκτιμούν τους αμυντικούς , είναι ανίδεοι!!!

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς να προσβάλω κανέναν κ. Ερασμία κατά την διάρκεια της άμυνας του Συντιχάκη γίναν πολλά φάουλ τα οποία δεν δόθηκαν πάνω στον παίχτη που μάρκαρε, οπότε άλλο άμυνα άλλο φάουλ, μετά εξηγήστε μου, έκλεψε την μπάλα; έκοψε κανέναν; έπαιξε σαν play maker που χρειαζόταν η ομάδα στο τέλος; έκανε κάποιο λάθος ο επιθετικός που μάρκαρε; Λοιπόν μήπως εμείς οι ανίδεοι έχουμε δίκιο και να σημειωθεί ότι είμαι από αυτούς που υποστηρίζουν ότι η νίκη άξιζε στον Εργοτέλη, αλλά και τα πράγματα με το ονομά τους