ΟΦΗ:Ολοκληρώνει το ρόστερ


Με τον ιδανικότερο τρόπο είναι έτοιμη η ομάδα του ΟΦΗ να υλοποιήσει τον φετινό μεταγραφικό σχεδιασμό.Με την προσθήκη των δυο περιφερειακών παικτών η ομάδα δείχνει πως θα είναι περαστική  από την Β΄΄ Εθνική κατηγορία.


-Επειδή όμως οι μεταγραφές δεν έχουν κλείσει επίσημα (απομένουν λεπτομέρειες),το "Κρητικό μπάσκετ",θα σκιαγραφήσει το προφίλ των παικτών.



-Κατ αρχήν ο πλέει μέικερ θεωρείται από τους καλύτερους της κατηγορίας (παίζει Α2),με κύριο χαρακτηριστικό αυτό που ζητά ο Β.Βλάχος.Δηλαδή την ταχύτητα.Σε αυτό τον τομέα είναι ένας από τους τρεις καλύτερους (πέρυσι) στην Α2.Επίσης είναι πολύ διεισδυτικός, μέσα στην ρακέτα.Έχει ιδανική ηλικία για επαγγελματικό μπάσκετ (25 ετών ,1.80 ύψος).Και η σχέση του με την Κρήτη είναι πολύ ....κοντινή.Μα πάρα πολύ κοντινή.Του αρέσει να φορά την φανέλα με το Νο 4.

-Ο έτερος περιφερειακός είναι ο δανεικός παίκτης που πρώτοι εμείς είχαμε γράψει Πανελλαδικά(από τις  30 Ιουλίου ), θα συμπληρώσουμε μερικά στοιχεία ακόμα...
-Φοράει την φανέλα με το (δεν σας λέω θα τον βρείτε),είναι 20 χρονών (Δεκέμβριος 1990),ενώ πρωτόπαιξε μπάσκετ στον Γ.Σ.Ιτέας.Το μικρό του όνομα ξεκινά από το "Σ",ενώ προπονητής που είχε δουλέψει με επιτυχία στην Κρητική ομάδα έχει πει τα καλύτερα λόγια...

Τέλος σας δίνουμε φώτο με τα "μάτια" του παίκτη ,που oταν έρθει στον ΟΦΗ,θα προκαλέσει αίσθηση τόσο στην Κρήτη, όσο και Πανελλαδικά.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , Ο ΜΟΥΡΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ..ΟΚ?