Προκριματικά Πανελληνίου Μπάσκετ Κορασίδων

Αναχώρησε χθες βράδυ για τον Πειραιά με τελικό προορισμό τα Καμένα Βούρλα, η αποστολή της ομάδας μπάσκετ κορασίδων του Α.Ο. Ακρωτηρίου, η οποία σήμερα αρχίζει τους αγώνες της στο Δ' όμιλο της προκριματικής φάσης του αντίστοιχου πανελληνίου πρωταθλήματος. Μια προσπάθεια που ήταν εξ αρχής δύσκολη και έγινε ακόμη δυσκολότερη μετά τον τραυματισμό (στο γόνατο, σε φιλικό με το Αρκάδι) της Παπαγιαννάκη, με αποτέλεσμα ο Θανάσης Αζάς να μην έχει στη διάθεσή του την πιο ψηλή παίκτρια της ομάδας.
-Σύμφωνα με την κλήρωση, ο ακρωτηριανός Όμιλος παίζει αύριο (2μμ) με την ΑΓΕ Χαλκίδας, ενώ την Τετάρτη αντιμετωπίζει (12μ) τον Ολυμπιακό Βόλου. Την 3η ημέρα έχει ρεπό (θα παίξουν Χαλκίδα-Ολυμπιακός), ενώ την πρόκριση στην τελική φάση (final six, που θα γίνει 7-11 Ιουλίου στη Νέα Ιωνία Βόλου) θα πάρει η 1η ομάδα του βαθμολογικού πίνακα.
Στην αποστολή μετέχουν οι Κουτσουρελάκη, Βερυκάκη, Ι. Χατζηδάκη, Σαμαρά, Γιαμιάκη, Γναφάκη, Παπαναστάση, Μαρινάκη, Αζά, Γ. Καούκη, Αγγ. Χατζηδάκη, Στράτου και η Παπαγιαννάκη, ενώ εκτός από τον προπονητή, συνοδός είναι ο πρόεδρος του Ομίλου, Παύλος Μαρινάκης και ορισμένοι γονείς. ("Εφ.Χανιώτικα Νεα")
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.