ΟΦΗ:Υποστολή της .....σημαίας.Τέλος ο Νίκος Δελατόλας.


Το πλήρωμα του χρόνου φάνηκε αδυσώπητο και για την σύγχρονη ιστορία του ΟΦΗ.Ο Νίκος Δελατόλας μετά από 11 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στον ΟΦΗ ,ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας του Ηρακλείου ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Βαγγέλη Βλάχου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.Ο φυσικός αρχηγός και ηγέτης του ΟΦΗ ήρθε στην Κρήτη το καλοκαίρι του 1999 αγωνιζόμενος στα Άνω Λιόσια(και Άλιμο) και πήρε από .....το χέρι την ομάδα του ΟΦΗ και από τις κατηγορίες της ΕΚΑΣΚ την οδήγησε στα σαλόνια της Α2 .

Εμπιστοσύνη στο Βαγγέλη Βλάχο



Μετά τον υποβιβασμό του ΟΦΗ στη Β’ Εθνική, οι διοικούντες είχαν αποφασίσει να μην διατηρήσουν στην τεχνική τους ηγεσία τον Βαγγέλη Βλάχο. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες οι Κρητικοί σκέφτηκαν πιο ψύχραιμα και αποφάσισαν να διατηρήσουν στο τιμόνι τους τον πρώην τεχνικό του Αμύντα.

Οι δύο πλευρές έχουν σχεδόν συμφωνήσει και απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για την επέκταση της συνεργασίας τους. Από εκεί και πέρα, γίνονται και τα πρώτα πλάνα ενόψει της επόμενης χρονιάς. Προτεραιότητα αποτελεί η παραμονή του Αλέξη Μπάρδα,αφού μόνο σίγουρος θεωρείται ο Π.ΤσερκιτζόγλουΣουφλιάς "μιλά" και με άλλες ομάδες,ενώ Παναγάκης ,Χαλκιαδάκης ίσως παραμείνουν.
Μπαλάφας η 1η μεταγραφή.
Ο πρώτος παίκτης που θα φορέσει φέτος τα "ασπρόμαυρα" ανακοινώθηκε με την μεταγραφή του Κ.Μπαλάφα.Ο Τρικαλινός φόργουορντ (2.00 μ.) πρώην παίκτης του ΚΑΟΔ ,αναμένεται να αποτελέσει παίκτη του ΟΦΗ την επόμενη αγωνιστική περίοδο, Ο 30χρονος παίκτης δεν θα έρθει για πρώτη φορά στην Κρήτη, αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά σε ομάδα του νησιού και συγκεκριμένα στον ΑΓΟΡ, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τα Τρίκαλα όπου έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια. O νέος παίκτης του ΟΦΗ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μίλησε στην «Athletic Press» για την μεταγραφή του στην ομάδα του Ηρακλείου «Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που έχει φιλοδοξίες και θέλει να βρίσκεται ψηλά. Αυτός ο παράγοντας είναι ότι καλύτερο για έναν αθλητή που θέλει να αγωνίζεται σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους» είναι τα πρώτα λόγια του Κώστα Μπαλάφα.
Για τους λόγους που επέλεξε τον ΟΦΗ, ήταν ξεκάθαρος… «Ο πρώτος λόγος που με έκανε είναι ότι έχει μπει στόχος η άνοδος στην Α2. «Κατεβαίνω» κατηγορία γιατί πέρυσι έπαιζα στην Α2 και φέτος στην Β΄ Εθνική και δεν υπήρχε λόγος να το κάνω αν ο ΟΦΗ δεν έβαζε υψηλούς στόχους. Είναι πολύ σημαντικό που ο ΟΦΗ έχει φιλοδοξίες».
Απομακρύνεται ο Μάτος,δύσκολα ο Τσακιρίδης
Ο Α.Μάτος δύσκολα  θα φορέσει  τα "ασπρόμαυρα" ,ενώ πολύ δύσκολα θα επιστρέψει ο Αλέξης Τσακιρίδης.
Από εκεί και πέρα στόχος παραμένει ο Γιώργος Κερασοβίτης Ο γκαρντ (1.90, 29 ετών) της Δάφνης, ενδιαφέρει τους Κρητικούς ,ενώ στα υπ όψιν είναι και ένα δικό τους παιδί (από τις Ακαδημίες του συλλόγου) ,ο Μ.Παπαδάκης που είχε φέτος καλή παρουσία με την ομάδα του Αρκαδικού.
Πάντως η διοικούντες στον ΟΦΗ δεν θα κάνουν βιαστικές κινήσεις στην συμπλήρωση του "παζλ" της ομάδας ,και θα περιμένουν όσο χρειαστεί.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.