ΣΥΔΚΑΚ :Τρία μέλη του στο σεμινάριο επιλογής στην Ροδινή Πατρών

Ξεκινά  σήμερα στη Ροδινή του Δήμου Ρίου, το προστάζ αξιολόγησης διαιτητών σε εθνικές κατηγορίες, που πραγματοποιεί η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Μπάσκετ Κρήτης - μετά από τρία τεστ φυσικής κατάστασης και γραπτών εξετάσεων, που διεξήχθησαν στο Ηράκλειο - αποφάσισε να στείλει προς αξιολόγηση τους διαιτητές κ.κ Γιώτη Ιφιγένεια (Ρέθυμνο), Σταυρουλάκη Μανόλη (Χανιά) και Σμυρνάκη Χριστόφορο (Ηράκλειο).

     - Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εξετάσεων, σήμερα το απόγευμα τα μέλη μας θα λάβουν μέρος σε γραπτές εξετάσεις επί του κανονισμού (25 ερωτήσεις με βάση τις 20). Αν επιτύχουν στο γραπτό τεστ θα αγωνιστούν αύριο το πρωί στο τεστ φυσικής κατάστασης (FIBA-παλίνδρομο). Αν επιτύχουν και σ’ αυτό, θα συνεχίσουν το απόγευμα της ίδιας ημέρας σε πρακτικές εξετάσεις (διεύθυνση αγώνα στο γήπεδο).

Όπως  φημολογείται, ο αριθμός των διαιτητών  που θα αξιολογηθούν φέτος θα είναι  εξαιρετικά μικρός, γεγονός που αναμένεται να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο  τις προσπάθειες των ανωτέρω  συναδέλφων......αλλά και του Προέδρου του Συνδέσμου κου Μ.Μαχαιριανάκη που τους συνοδεύει.

Ευχόμαστε σε όλους τους καλή επιτυχία.
*Στο μεταξύ οι Πουρσανίδης Κ. - Πολυχρονίδης - Αναστόπουλος (κομ. Μαγκανάς) θα διευθύνουν το παιχνίδι του ΟΦΗ με το Παγκράτι στο ΒΑΚ για την τελευταία αγωνιστική της Α2. Στην αναμέτρηση Ηρακλής - Ρέθυμνο ορίστηκαν οι Βαρδάλος - Ξενικάκης - Μερτζάνης.

Στο ματς Νήαρ Ήστ - Ολυμπιάδα θα σφυρίξει τέλος ο κ. Επιτροπάκης. 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.