ΟΦΗ:Β.Βλάχος-Τρείς νίκες και σωθήκαμε


(superbasket.gr)O ΟΦΗ πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη στο κλειστό γυμναστήριο της Δάφνης με σκορ 70-68 επί της τοπικής ομάδας και ανανέωσε τις ελπίδες του για παραμονή στη Α2. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής των νικητών, Βαγγέλης Βλάχος, μίλησε στο Superbasket.gr για τον αγώνα αλλά και τις πιθανότητες σωτηρίας της ομάδας του.

Στην αρχή ο τεχνικός των «Κρητικών» αναφέρθηκε στα βασικά στοιχεία της σημαντικής αυτής επιτυχίας που τους κρατά ζωντανούς στο «κυνήγι» της παραμονής. «Είχαμε πει πριν το ματς πως αν το κερδίσουμε θα έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να παραμείνουμε στην κατηγορία. Παίξαμε με ψυχή, είμασταν καλά διαβασμένοι και βρήκαμε τα σχήματα που μας βόλεψαν».

Ύστερα από σχετική ερώτηση που του έγινε θέλησε να μας εξηγήσει τους λόγους που επήλθε η νίκη αυτή όσο αναφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, σημειώσαμε 40 πόντους ενώ στο δεύτερο μόλις 30. Ο αγώνας κρίθηκε στην αμυντική αντιμετώπιση του «πικ εν ρολ» του Βασιλόπουλου και του Τσούτσου.  Έτσι η Δάφνη στην επανάληψη πέτυχε λίγους πόντους».

Σχετικά με το  εάν περίμεναν την επικράτηση αυτή, φάνηκε αρκετά σίγουρος για τα λόγια του. «Παίζουμε καλά τον τελευταίο καιρό. Είμαι εδώ και δέκα αγώνες στον πάγκο της ομάδας και η δουλεία που κάνουμε στις προπονήσεις αρχίζει να φαίνεται και στους αγώνες».

Κλείνοντας επισήμανε το τι χρειάζεται ο ΟΦΗ στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές για να «σωθεί». «Αν κερδίσουμε τα δυο ματς που έχουμε στην έδρα μας και άλλο ένα εκτός εξασφαλίζουμε την παραμονή στην κατηγορία. Με τρεις νίκες στα τέσσερα εναπομείναντα ματς σωζόμαστε».

Και ο ΟΦΗ στο BBALL PARTY 2010

(basketblog.gr)Μπορεί να βρίσκονται στην άλλη άκρη της Ελλάδας, όμως οι άνθρωποι του ΟΦΗ έδειξαν για ακόμη μια φορά την ευαισθησία τους. Έτσι, αντιπροσωπεία της Κρητικής ομάδας θα δώσει βροντερό παρών την Πέμπτη το βράδυ, στο club Kingdom, στο 1ο μπασκετικό πάρτι που διοργανώνει το basketblog.gr και το Houseofhoops.gr, με την υποστήριξη της Global Sports.

Ο ΟΦΗ, μέσω του διοικητικού παράγοντα του, Μάνου Ξημέρη,  θα συμβάλει με 20 προσκλήσεις στην προσπάθειά μας για την ενίσχυση της Ομοσπονδίας Μπάσκετ με Καρότσι (ΟΣΕΚΚ) και γίνεται η δεύτερη ομάδα της Α2 μετά τη Δάφνη, που συμβάλει στην μπασκετική γιορτή της Πέμπτης.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.