Σήμερα ο 3ος (και τελευταίος;)τελικός ανδρών ΕΚΑΣΚ


 Μια νίκη χωρίζει τον Εργοτέλη απο την άνοδό του στην Γ΄Εθνική κατηγορία.Το σημερινό παιχνίδι απέναντι στον Κύδωνα μπορεί να είναι και το τελευταίο της σειράς των τελικών ,αφού με ενδεχόμενη νίκη των "κιτρινόμαυρων"  η ομάδα του Γιώργου Μακράκη θα έχει επιτύχει το απόλυτο (3-0), και στην 2η φάση των τελικών,επιβεβαιώνοντας έτσι τον τίτλο του "αδιαφιλονίκητου φαβορί".        
Το σημερινό παιχνίδι με τον Κύδωνα δεν χαρακτηρίζεται βέβαια εύκολο.Κάθε άλλο.Άλλωστε  όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Κουρουζίδης που ήταν από τους κορυφαίους του Εργοτέλη στον 2ο τελικό στην εφημερίδα "Πατρίς":            

  “Ο Κύδων παρουσιάστηκε πολύ καλύτερος στο 2ο ματς, πιο διαβασμένος και πιο εύστοχος, κάτι που το περιμέναμε. Εμείς σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και διαχειριστήκαμε σωστά τις καταστάσεις. Ελέγξαμε τον αγώνα και πήραμε αυτό που θέλαμε έστω και με λίγη τύχη”.
Σε ό,τι αφορά το αυριανό ματς, ο 27χρονος πλέι μέικερ δηλώνει:
“Η λογική λέει ότι η σειρά των τελικών δεν γυρίζει από 2-0. Πιστεύω ότι ο Κύδων δεν έχει πια την κατάλληλη ψυχολογία.
Έχουμε το πάνω χέρι και είναι σαφές ότι διαθέτουμε καλύτερη ομάδα με περισσότερες λύσεις. Θα τα δώσουμε όλα και θεωρώ ότι θα στεφθούμε πρωταθλητές στην έδρα μας”.

**Φιλοξενούμενοι  στην εκπομπή του Σ.Μαλτεζάκη (μαζί με την Νίκη Μηλιαράκη) ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ Εργοτέλη κ.κ.Βασιλειάδης μαζί με τον προπονητή κ.Γ.Μακράκη.Οι δυο άνδρες (επιγραμματικά) τόνισαν πως ο περυσινός σχεδιασμός τηρήθηκε στο απόλυτο ,με τα γνωστά αποτελέσματα,ενώ τόνισαν ότι δίνουν ιδιαίτερο βάρος στις Ακαδημίες και πολλά παιδιά απ αυτά πήραν χρόνοι συμμετοχής.Επίσης είπαν οτι σύντομα θα αρχίσει και ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς στην Γ΄Εθνική τονίζοντας οτι φέτος με την αναδιάρθρωση θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.  

Δεν παρέλειψαν επίσης να ευχηθούν την παραμονή του ΟΦΗ στην Α2 ,  και την άνοδο του Ηράκλειο στην Β΄εθνική.Ιδιαίτερα ο κ.Βασιλειάδης είπε ότι:"Σαν μπασκετικός πάνω απ όλα, επιθυμώ να δω τον ΟΦΗ ή οποιαδήποτε κρητική ομάδα στην Α1 ,να παίζουν στα 2 Αοράκια,ενώ εύχεται στο Ηράκλειο να πάρει στην θέση που της αρμόζει."
-Για τις ακαδημίες της ομάδας τόνισαν ότι δούλεψαν πολύ με σωστό προγραμματισμό με συνέπεια να κατακτήσουν σε όλες τις κατηγορίες(εκτός των Εφήβων) πρωτιές ,που αντανακλά την σωστή δουλειά που γίνεται.
-Τέλος βέβαια  κι οι 2 τόνισαν την αγαστή συνεργασία που έχουν με το πρόεδρο της ΠΑΕ κ.Απόστολο Παπουτσάκη,ενώ τον ευχαρίστησαν που είναι κοντά τους..
Τελικά τίποτα στην ζωή δεν είναι τυχαίο.....
Υ.Γ Ποιος άνθρωπος από την ομάδα των "κιτρινόμαυρων" έχει βάλει στοίχημα εδώ και μια εβδομάδα ότι ο ΟΦΗ θα παραμείνει στην Α2;Δηλώνει 100% σίγουρος.Ξέρει κάτι που δεν ξέρομε;
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.