ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΥΚΕΙΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Ξανά ο τίτλος στο 2ο Γ.Λ. Χανίων
   

Στο κλειστό του Εθνικού Σταδίου διεξήχθη χθες ο τελικός Κρήτης στο μπάσκετ Λυκείων αγοριών και πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε -για δεύτερη συνεχόμενη φορά- αυτή του 2ου Γ.Λ. Χανίων, επικρατώντας εύκολα της αντίστοιχης του 1ου Γ.Λ. Ρεθύμνου, με 54-42.
Σε αντίθεση με την αντίστοιχη περυσινή αναμέτρηση (ανάμεσα στις ίδιες ομάδες, που είχε γίνει στο Ρέθυμνο και είχε κριθεί στην εκπνοή, με τελικό σκορ 49-50), φέτος τα χανιωτάκια είχαν από τη αρχή τον έλεγχο του αγώνα. Μετά το 4ο λεπτό, η διαφορά “έπεσε” κάτω από διψήφιο νούμερο μόνο στο 22’, οπότε οι φιλοξενούμενοι μείωσαν 38-29, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι καλύτερο, αφού με σερί 6-0 το σκορ έγινε πολύ γρήγορα 43-29.
Διαιτητές: Αρτεμάκη, Νεκτ. Σταυρουλάκης
Οκτάλεπτα: 22-12, 36-21 (ημιχρ.) 43-32, 54-42
2ο Γ.Λ. Χανίων (Μαρκ. Μπεμπλιδάκης): Λάζος, Κυριακάκης 19 (4), Αναστασίδης, Μπεμπλιδάκης 10 (1), Μανουδάκης, Μπετεινάκης, Κυτράκης 6 (1), Σπανουδάκης Εμμ. του Δ. 15, Ξηρουχάκης 4, Κοκολάκης, Λιλικάκης, Σπαντιδάκης.
Πρώτος σκόρερ για τους φιλοξενούμενους (τους οποίους κοουτσάριζε η Χρ. Ψυχαράκη) ήταν ο Καράλης, που σημείωσε 14 (3) πόντους, ενώ 12 (1) πέτυχε ο Μακεδάκης.
• Έτσι, το 2ο Γ.Λ. Χανίων θα παίξει ξανά στον αγώνα μπαράζ, που αυτή τη φορά θα γίνει στην Αθήνα, έχοντας αντίπαλο Λύκειο της περιοχής και σίγουρα η αποστολή του θα είναι αρκετά δύσκολη. Η νικήτρια ομάδα θα προκριθεί στην τελική φάση (οκτάδα) του αντίστοιχου πανελληνίου πρωταθλήματος που έχει οριστεί να γίνει 22-25/2, στο Μεσσολόγι. Πέρυσι το μπαράζ είχε διεξαχθεί στα Χανιά, το 2ο Γ.Λ. ηττήθηκε 37-46 από το 1ο ΕΤΑΔ Βύρωνα και αποκλείστηκε από τα τελικά.(Πηγή:"Χανιώτικα Νεα")
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.