Σπύρος Μαγκουνής: «Συγκέντρωση και πάθος με ΟΦΗ»

 Ο Σπύρος Μαγκουνής, απέδειξε από το πρώτο κιόλας επίσημο παιχνίδι της ομάδας, ότι φέτος θα είναι ένας από τους παίχτες με πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ρέθυμνο Aegean. Ψύχραιμος στο παιχνίδι του, με μεγάλο προσόν του το «φαρμακερό» σουτ που μπορεί να ξεδιπλώσει τις αντίπαλες άμυνες.

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Σπύρος Μαγκουνής, σχετικά με το επερχόμενο ματς με τον ΟΦΗ: «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει καμία ιδιαιτερότητα στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε με την ίδια συγκέντρωση και το ίδιο πάθος. Δεν έχει σημασία που ο ΟΦΗ είναι ομάδα της Κρήτης. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο όσο καλύτερα γίνεται».
Κανονικά ακολουθεί πλέον τους προπονητικούς ρυθμούς της ομάδας ο Ιβάν Βουκαντίνοφ. Το «γερό χαρτί» του Ρεθύμνου Aegean, ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες του γιατρού της ομάδας Αντώνη Παπουτσιδάκη, και πλέον δεν νοιώθει ενοχλήσεις στο πέλμα του.

Ο Βουκαντίνοφ, είχε έναν ανάλογο τραυματισμό κατά τη θητεία του στη Λάρισα, δεν είχε την κατάλληλη θεραπεία και έτσι έμεινε εκτός δράσης για έξι ολόκληρους μήνες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο παίχτης να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια για να μην αντιμετωπίσει ενδεχόμενη υποτροπή στον τραυματισμό του. Το σίγουρο πάντως, είναι ότι ο Ιβαν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να αγωνιστεί στο μεγάλο ματς του Σαββάτου απέναντι στον ΟΦΗ.

Πηγή:  "Νεα Ρέθυμνου "

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.