Εφήβων:Ιεράπετρα - Εργοτέλης 59-57

Στο εξ ΄αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής η Ιεράπετρα ήταν η κερδισμένη  της ημέρας αφου κέρδισε στο τέλος τον Εργοτέλη με 59-57
 Δυνατό και συναρπαστικό παιχνίδι όσον αφορά το σκορ  είχαμε σήμερα στην βροχερή Ιεράπετρα.Ο Εργοτέλης  ξεκίνησε δυνατά και πήρε το προβάδισμα στο σκορ απο το πρώτο δεκάλεπτο.Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως η Ιεράπετρα πραγματοποίησε "αντεπίθεση" ,και με εναν πολύ καλό Βασιλειάδη , και Παπαδάκη εκλεισε το ημίχρονο 27-22.Στην επανάληψη ο Εργοτέλης είχε γίνει το "αφεντικό του αγώνα"και η νίκη "έκλεινε το μάτι" στους κιτρινόμαυρους.Όμως τρία λεπτά πριν το τέλος η αποβολή με πέντε φάουλ του κορυφαίου  Καραπιδάκη και η άμυνα πάνω στον Κατσαμπρακάκη απέδωσε καρπούς και η γηπεδούχος απέκτησε το ροζ φύλλο αγώνα.
Δεκάλεπτα:
10-14, 17-08,12-18,20-17
Α.Ο.Ιεράπετρας(Γαιτανάκης Μ.):
Αθενάκης 1,Βασιλειάδης 31(2),Κουφάκης,Αεράκης,Παπαδάκης 15(1),Μάλλιαρης 6,Μαλαθράκης ,Van de Bilt ,Γιαννακουδάκης 1,Μαρκάκης, Βελημβασάκης 5(1).  
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ιωαν.Βισκαδουράκης) :
Παπαδογιαννάκης ,  Παπαδογιωργάκης 2 ,Τζανακης, Καραπιδάκης 24(1), Ράπτης 2,Κατσαπρακάκης 22(3), Καλογεράκης 7, Λιαπακης , Μαλλιωτάκης, Πρώιος  , Μανδηλάκης .

Το επίσημο σαιτ της Ιεράπετρας αναφέρει:

"Ψυχωμένη νίκη, μέτρια εμφάνιση για τους νεαρούς μας απέναντι στα ηρωϊκά παιδιά του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, στη μέση αυτού του μίνι αγωνιστικού γολγοθά των παιδοέφηβων μας, αφού αγωνίστηκαν ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ και αγωνίζονται ξανά ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ.
Το παιχνίδι εξελίχτηκε σε ντέρμπυ, κυρίως λόγω της αστοχίας των γηπεδούχων από τη μία , και της μαχητικότητας των φιλοξενούμενων από την άλλη. Η πιεστική άμυνα στο τέλος έδωσε τη νίκη στους εφήβους μας, που παραμένουν αήττητοι και οδηγούν την κούρσα του Β' ομίλου. Βασιλειάδης,Καραπιδάκης, Κατσαμπρακάκης ξεχώρισαν από τις δύο ομάδες. Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον κύριο Επιτροπάκη που βοηθούσε και τον νεαρό συνάδελφό του, αν και επιμένουμε στην αξιολόγηση κάποιων αγώνων και την τοποθέτηση δύο έμπειρων διαιτητών σε αυτούς."


 



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.