Ο ΟΦΗ πανηγυρίζει !!!!!-Δεν κατεβαίνει Α2 ο Απόλλων !!!!!


Δεν χρειάστηκε τελικά ο ΟΦΗ να περιμένει την απόφαση της Ε.Ε.Α, αφου ο Απολλωνας Πατρών με χθεσινή του απόφαση ,αποφάσισε να συμετάσχει στην  Β΄Εθνική !!!!.
 Δικαιωθήκαμε κι εμείς που το είχαμε αναφέρει πρώτοι στις 25/09.Το παρασκήνιο (αν και το έχομε αναφέρει)  που διαδραματιζόταν στους διαδρόμους τις ομοσπονδίας αλλά και στην Πάτρα ανέφερε οτι πρώτα ο Απόλλωνας διερεύνησε(αλλά δεν πλησίασε κανένα) αν μπορούσε να εξαγόραζε την θέση του έναντι ενός σημαντικού ποσού(ακούστηκε 200.000 ευρώ).Παρόμοια είχε συμβεί πριν απο λίγα χρόνια μεταξύ του ICBS  με το Πέραμα.Τότε το Πέραμα ανήλθε έναντι του αντιτίμου των 150.000ευρώ.
Στον ΟΦΗ όμως είχαν σκοπό να συζητήσουν επ ουδενί τέτοιο ενδεχόμενο.Δεν τους έκαιγε ,απλά μόνο περίμεναν την απόφαση της Ε.Ε.Α , κι αν τους δικαίωνε έχει καλώς.Αλλιώς θα παρέμειναν στην ΒΈθνική.
Ετσι ο Απόλλωνας Πατρών ξεκίνησε τον σχεδιασμό για την Β΄Εθνική.
Απο την άλλη μεριά στον οι "απρόμαυροι" είχαν προνοήσει να ξεκινήσουν ορισμένες επαφές με παίκτες.Κυρίως Σέρβους κοινοτικούς.Οι περισσότερες εξ αυτών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αναμένονται σύντομα εξελίξεις.
Και στο θέμα των μεταγραφών αναμένεται να δικαιωθούμε καθώς οι θέσεις που αναζητεί ο ΟΦΗ είναι ενας καλός χειριστής (άσσος),και ενας κοντά στην ρακέτα(τεσσάρι).
Κατα τα άλλα η σημερινή μέρα για τον ΟΦη και όσους ασχολούνται δεν έχουν σταματήσει να δέχονται  τηλεφωνήματα "απ΄όλον τον κόσμο "  για συγχαρητήρια .
Απο άυριο θα υπάρχει πολύ δουλειά για όλους.....

Δεν κατεβαίνει Α2 ο Απ.Πατρών!!!!!
Αν και ο κ. Καραπάνος επιμένει στη συμμετοχή της ομάδας στην Α2, η χθεσινή απόφαση είναι ότι ο κ. Μολφέτας ως πληρεξούσιος της ΚΑΕ και εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στο ΔΣ της, θα ζητήσει την απόσυρση του φακέλου από την ΕΕΑ και έτσι η ομάδα θα μπορέσει να αγωνιστεί στη Β’ Εθνική.
(http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=i&p=3&i=32836&t=1&c=14&w=0&m=1)
 Η  σχετική ανακοίνωση της συνάντησης των δύο ανδρών:
"Ενημερώνουμε τους φίλους του Απόλλωνα ότι μετά από αίτημα του κου Νίκου Καραπάνου προς τον πρόεδρο του "ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ" κο Ανδρέα Μολφέτα, έγινε το βράδυ της Τρίτης 29/9/09 συνάντηση με αντικείμενο την απόσυρση της συμμετοχής της "ΚΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ" από την Α2 Εθνική Κατηγορία. Ο "ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ" ανταποκρίθηκε πιστός στην δεδηλωμένη θέση του για ανάληψη της ευθύνης της ομάδας ως ερασιτεχνικό σωματείο στη Β' Εθνική Κατηγορία". 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.