Συνεχίζουν «χέρι-χέρι» ANEK LINES και BLUE STAR FERRIES με το Κρητικό Μπάσκετ


Για ένατη συνεχόμενη χρονιά το Κρητικό μπάσκετ ταξιδεύει με ANEK LINES και BLUE STAR FERRIES. Οι δύο μεγάλες  Ακτοπλοϊκές  Εταιρείες συνεχίζουν να στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια των ομάδων μπάσκετ από την Κρήτη, παρέχοντας δωρεάν όλες τις μετακινήσεις τους, από και προς το νησί.

Αναλυτικά: 

«Για ένατη συνεχόμενη χρονιά οι ANEK LINES - BLUE STAR FERRIES στέκονται  στο πλευρό του Κρητικού Μπάσκετ και της ΕΚΑΣΚ.

Οι δύο μεγάλες  Ακτοπλοϊκές  Εταιρείες συνεχίζουν να στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια των ομάδων μπάσκετ από την Κρήτη, παρέχοντας δωρεάν όλες τις μετακινήσεις τους, από και προς το νησί της Κρήτης.

Κοινός γνώμονας των δυο πλευρών είναι η ανάπτυξη του αθλήματος και η ανάδειξη ταλέντων στις δύσκολες μέρες που περνάει η κοινωνία μας. Οι ANEK LINES - BLUE STAR FERRIES όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν τις αναπτυξιακές προσπάθειες της ΕΚΑΣΚ και βρίσκονται στο πλευρό των παιδιών από την Κρήτη, που δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στα πανελλήνια πρωταθλήματα και στις εθνικές ομάδες. Ως εκ τούτου, το αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής ενισχύει τον αθλητισμό τόσο σε τοπικό όσο και εθνικό επίπεδο, μέσω της προώθησης και ανάδειξης ανερχόμενων αθλητών από το νησί της Κρήτης.  

Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι χωρίς την υποστήριξη της ΑΝΕΚ LINES  και της BLUE STAR FERRIES  το μπάσκετ της Κρήτης δεν θα είχε την ανάπτυξη και τις επιτυχίες που σημειώνει τα τελευταία χρόνια. Μια προσπάθεια που θα συνεχιστεί και για τα επόμενα χρόνια με στόχο το μπάσκετ να παραμείνει το κορυφαίο άθλημα στο νησί.

 

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία τη νέα αγωνιστική περίοδο».

 


Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.