Δεύτερη ήττα για τον ΟΑΧ


Στο δεύτερο αγώνα της τρίτης ημέρας για την Τελική Φάση του 35ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξάγεται στο ΔΑΚ Νέου Ρυσίου, ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε των Χανίων με 48-35.

Από το ξεκίνημα του αγώνα η ομάδα από την Πιερία πήρε το προβάδισμα στο σκορ χωρίς όμως να μπορεί να χτίσει μια διαφορά ασφαλείας. Η ομάδα της Κατερίνης βρέθηκε να προηγείται με 25-16 (18΄47΄΄) και με 35-23 (28΄10΄΄). Τα Χανιά κατέβασαν σε μονοψήφια τη διαφορά (35-27, 32΄04΄΄), όμως η ψυχραιμία των παικτριών του Πιερικού σε κρίσιμα σουτ έκρινε το τελικό αποτέλεσμα, με την ομάδα από τη Μακεδονία να κατακτά τη νίκη με 48-35.    

ΑΡΧΕΛΑΟΣ -ΧΑΝΙΑ 48-35

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-7, 25-18, 35-26, 48-35

Διαιτητές: Αγραφιώτης Ι., Τσακιράκη 

Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηϊωάννου): Καραλή 4, Κιολέογλου Ν. 18(3), Μάντζου 18(3), Δημουλιού 2, Παπαζιώγα 6, Ζαρκανέλα. 

Χανιά (Δημητρουλάκη): Παπαδάκη Ελ. 8, Γιακουμάκη, Καραμούστου 2, Γερεουδάκη, Παπαδάκη Σ. 9(1), Δασκουλίδου 14(1), Χαιρετάκη, Κίντριλη 2, Καλαϊτζιδάκη.

Για τη στατιστική του αγώνα πατήστε εδώ

Φωτογραφίες του αγώνα μπορείτε να δείτε εδώ   

Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται διαδικτυακά από το κανάλι YouTube της Όραση TV εδώ

 

 

Τετάρτη 25/08/2021            

ΣΦΚ Πιερικός Αρχ.– ΚΟΜ Πελασγός 64-35

ΟΑ Χανίων – ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας 48-36

ΓΣ Ηλιούπολης – Παναθλητικός ΑΕΣ 67-46

Πέμπτη 26/08/2021

ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 72-69 (παρ.)

ΚΟΜ Πελασγός – ΓΣ Ηλιούπολης 39-75 

Παναθλητικός ΑΕΣ – ΟΑ Χανίων 59-52

Παρασκευή 27/08/2021      

ΓΣ Ηλιούπολης – ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας 76-41

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΟΑ Χανίων 48-35

Παναθλητικός ΑΕΣ – ΚΟΜ Πελασγός 50-26

Βαθμολογία

Ηλιούπολη 6 

Πιερικός Αρχέλαος 5

Παναθλητικός 5

Χανιά 4

Πρωτέας Βούλας 4 

Πελασγός 3

Σάββατο 28/08/2021           

13.00 ΟΑ Χανίων – ΓΣ Ηλιούπολης 

16.00 ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – Παναθλητικός ΑΕΣ

19.00  ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας – ΚΟΜ Πελασγός 

Κυριακή 29/08/2021

10.00 ΓΣ Ηλιούπολης – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 

13.00 ΚΟΜ Πελασγός – ΟΑ Χανίων 

16.00 Παναθλητικός ΑΕΣ – ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας

 

Δηλώσεις

Χατζηιωάννου Στέλιος (προπονητής Πιερικού Αρχέλαου): «Τα κορίτσια διαχειρίστηκαν πολύ καλά τη χθεσινή ήττα. Και χθες είχαμε τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκειά του, αλλά φοβηθήκαμε και χάσαμε. Πήραμε το μάθημά μας χθες και σήμερα ήμασταν πιο αποφασιστικοι στις κρίσιμες στιγμές. Όταν ο αντίπαλος που είναι μια εξαιρετική ομάδα προσπάθησε να επιστρέψει αντέξαμε πνευματικά και σωματικά παρά το μικρό ροτέισον. Μας δίνεται η ευκαιρία και αύριο να παίξουμε ακόμα έναν τελικό».     

Μάντζου Δόμνα (αθλήτρια Πιερικού): «Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς. Θέλαμε τη διαφορά. Το προσπαθήσαμε πάρα πολύ και γενικά έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλο αυτό τον καιρό. Τα δώσαμε όλα κάτι που φάνηκε, παίξαμε ομαδικά. Ευχαριστούμε τους προπονητές μας, ευχαριστούμε όλους όσους ήταν εδώ και προσπαθούμε πάντα να τους κάνουμε περήφανους.  

Δημητρουλάκη Φρόσω (προπονήτρια Χανίων): «Θεωρώ ότι ήμασταν αδικαιολόγητα πάρα πολύ αγχωμένοι. Χάσαμε πάρα πολλά σουτ κάτω από το καλάθι και όσο περνούσε ο χρόνος αυτό μας επηρέασε πολύ. Δεχθήκαμε τα τρία σουτ στην αρχή τα οποία τους έδωσαν τον αέρα και εμείς δεν καταφέραμε ποτέ να καλύψουμε αυτό το κομμάτι. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πιερικού γιατί είμαστε αντίπαλοι τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Τις τρεις προηγούμενες φορές είχαμε καταφέρει τους είχαμε κερδίσει. Φέτος ήταν πιο έτοιμοι. Σε εμάς ήρθαν κάποια παιδιά για πρώτη φορά στην ομάδα με τα οποία δεν μπορέσαμε να δουλέψουμε μαζί, άλλα κορίτσια είχαν ανειλημμένες υποχρεώσεις, ήταν τρίτη λυκείου κυνηγούσαν άλλα πράγματα και ήταν λογικό. Συγχαρητήρια στα παιδιά στην Κατερίνη, συγχαρητήρια και στα δικά μου που έκαναν ότι καλύτερο μπορούσανε για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Ελπίζω να κάνουμε δύο καλά παιχνίδια στις επόμενες μέρες».       

Γιακουμάκη Αγγελική (αθλήτρια Χανίων): « Τα κορίτσια του Πιερικού μπήκαν πιο συγκεντρωμένα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Εμείς κάναμε αρκετά λάθη επιθετικά και αμυντικά. Χάσαμε αρκετά ριμπάουντ γεγονός που μας στοίχισε. Πήραν κάποιο προβάδισμα, μετά το ημίχρονο φτάσαμε να κυνηγάμε και εν τέλη κατάφεραν να κρατήσουν τη διαφορά καθώς ήταν πολύ εύστοχες. Εμείς ήμασταν αρκετά άστοχες τόσο έξω από τη ρακέτα όσο και εντός. Πάμε δυνατά στα δύο παιχνίδια που έχουν μείνει. Είμαι χαρούμενη για την προσπάθειά μας. Θα δούμε τα λάθη μας και προχωράμε».   

 

Share on Google Plus

About Kritikobasket-Ekask

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.