Τα εισιτήρια του European Challenger και η δυνατότητα εισόδου στο γήπεδο


Ένας όμιλος του European Challenger U18 Γυναικών και ένας του U20 Ανδρών θα φιλοξενηθούν στο Ηράκλειο Κρήτης. Τα εισιτήρια για τους αγώνες στοιχίζουν 5 ευρώ (για τα τρία παιχνίδια της ημέρας) και θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου, μία ώρα πριν την έναρξη της πρώτης προγραμματισμένης αναμέτρησης.

Για την είσοδο στο γήπεδο ισχύουν τα όσα έχει ανακοινώσει σχετικά η κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, κατόπιν της τελευταίας Κ.Υ.Α  η δυνατότητα  εισόδου στους κλειστούς αγωνιστικούς χώρους  είναι η εξής :  

Έως 12 ετών με self test πραγματοποιημένο και δηλωμένο  από το γονέα την ημέρα του κάθε αγώνα, από 12 έως 15 ετών με test pcr 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών.

 Ως εκ τούτου δίδεται η δυνατότητα στα μέλη της Ένωσης να δηλώσουν στο mail της ΕΚΑΣΚ, λίστα  έως 10 αθλητών – τριων  ημερησίως, που θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους  Πανευρωπαϊκούς αγώνες U20  ΑΝΔΡΩΝ και U18 ΓΥΝΑΙΚΩΝ, δωρεάν. 

 Παρακαλούμε οι αθλητές- τριες να συνοδεύονται από  συνοδό, ο οποίος θα πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις των ενηλίκων θεατών, δηλαδή πλήρως  εμβολιασμένος ή να έχει νοσήσει και αναρρώσει το τελευταίο εξάμηνο. 

 Σε κάθε περίπτωση η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ΄όλη τη διάρκεια των αγώνων.

 Η λίστα θα πρέπει να σταλεί στο mail της ΕΚΑΣΚ (ekask@otenet.gr) την παραμονή της κάθε αγωνιστικής ημέρας.

 Η προσέλευση των ομάδων  στη κεντρική πύλη θα πρέπει να γίνει μαζικά ( η κάθε ομάδα) προκειμένου να διευκολυνθεί ο έλεγχος και η είσοδος .

Share on Google Plus

About Kritikobasket-Ekask

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.