Διαπιστεύσεις του European Challenger για τους εκπροσώπους ΜΜΕ


Η Ελλάδα θα φιλοξενήσει δύο γκρουπ από τα European Challengers που διοργανώνει φέτος η FIBA για τις «μικρές» εθνικές ομάδες. Οι αγώνες ενός ομίλου Νεανίδων (27/7-1/8) και ενός ομίλου Νέων Ανδρών (19-24/7) θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ (δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, τεχνικοί) που θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες θα πρέπει να κάνουν αίτηση διαπίστευσης στο pressoffice@basket.gr έως και δύο μέρες πριν την έναρξη των αγώνων (ως τις 25 Ιουλίου για το European Challenger Nεανίδων, ως τις 17 Ιουλίου για το European Challenger Νέων Ανδρών). 

Θα πρέπει να αναγράφονται:

Ονοματεπώνυμο:

ΜΜΕ:

Τηλ. Επικοινωνίας:

Email:

Aρ. Επαγγελματικής Ταυτότητας (αν δεν υπάρχει αστυνομικής):

* Σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει η Πολιτεία για την είσοδο όσων έχουν εργασία στα γήπεδα θα πρέπει οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ να διαθέτουν το σχετικό πιστοποιητικό εμβολιασμού και να έχουν περάσει 15 μέρες από τη δεύτερη δόση. Αν δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να παρουσιάσουν αρνητικό PCR 48 ωρών ή αρνητικό rapid test 24 ωρών. Η είσοδος επιτρέπεται και στους νοσήσαντες με ανάλογο πιστοποιητικό.

* Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ μπορούν μέσω της αίθουσας Τύπου να κατευθυνθούν στην κερκίδα Τύπου. Υπενθυμίζεται πως η μάσκα είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

* Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις και στην κερκίδα Τύπου.

* Δεν θα μοιραστούν στατιστικά στη διάρκεια του αγώνα. Θα υπάρχει live στατιστική κάλυψη μέσω του fiba.basketball.

* Οι εκπρόσωποι Τύπου θα μπορούν να κινηθούν μόνο στην επιτρεπόμενη ζώνη. ΔΕΝ θα υπάρχει πρόσβαση στα αποδυτήρια των ομάδων και γενικότερα στο επίπεδο του παρκέ. Εξαίρεση οι διαπιστευμένοι φωτογράφοι.

* Οι αγώνες θα μεταδοθούν από το κανάλι YouTube της ΕΟΚ (youtube.com/hellenicbf)

* Δεν θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου.

Share on Google Plus

About Kritikobasket-Ekask

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.