Πρόσκληση Εθελοντών


Η Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (FIBA), ανέθεσε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα το Ηράκλειο τη διοργάνωση ενός ομίλου U20 ανδρών και ενός ομίλου U18 γυναικών 2021 (FIBA U20 MEN & U18 WOMEN’S EUROPEAN CHALLENGERS 2021). Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Νέο Κλειστό γυμναστήριο Ηρακλείου «2 Αοράκια» σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της FIBA και της χώρας μας.

 

Βασικό κομμάτι κάθε διοργάνωσης μεγάλης απήχησης, αποτελεί ο εθελοντισμός, γι αυτό το λόγο η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. καλεί όσους έχουν διάθεση και επιθυμία για προσφορά, αθλητές και αθλήτριες, να δηλώσουν συμμετοχή, ως εθελοντές γηπέδου.

Αναλυτικά:

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

 

 

Με απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (FIBA), ανατέθηκε στη χώρα μας η διοργάνωση ενός ομίλου U20 ανδρών και ενός ομίλου U18 γυναικών 2021 (FIBA U20 MEN & U18 WOMEN’S EUROPEAN CHALLENGERS 2021). Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο Νέο Κλειστό γυμναστήριο Ηρακλείου «2 Αοράκια» σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της FIBA και της χώρας μας.

 

Οι αγώνες του U20 ανδρών θα διεξαχθούν το διάστημα 19-24 Ιουλίου από 15.00 έως 23.00 καθημερινά και οι αγώνες του U18 γυναικών από 27 Ιουλίου έως 1 Αύγουστου τις ίδιες ώρες.

 

Βασικό κομμάτι κάθε διοργάνωσης μεγάλης απήχησης, αποτελεί ο εθελοντισμός και οι εθελοντές εκτός από την πολύτιμη εμπειρία που αποκτούν με την ενεργό συμμετοχή τους στην υλοποίηση των  Πανευρωπαϊκών  πρωταθλημάτων, απολαμβάνουν και κάποια ιδιαίτερα προνόμια σε σχέση με τις ομάδες και το κοινό.

 

 Βασική προϋπόθεση για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή ως εθελοντής είναι η διάθεση και η επιθυμία για προσφορά.

 

Καλούμε λοιπόν όσους έχουν διάθεση και επιθυμία για προσφορά, αθλητές και αθλήτριες, να δηλώσουν συμμετοχή, ως εθελοντές γηπέδου, συμπληρώνοντας  την αίτηση που επισυνάπτεται και  αποστέλλοντας την στο e- mail Ένωσης ethelontes@ekask.gr ».

 

Φόρμα Συμμετοχής Εθελοντών 

  

Όνομα                        

                                   

Επώνυμο                                

                       

Πατρώνυμο

                       

Ημερομηνία γέννησης

                                                           

Διεύθυνση                 

 

Πόλη                          

 

Τ.Κ.                             

 

Κινητό τηλέφωνο       

 

Τηλέφωνο οικίας       

 

e-mail                        

 

Ξένες γλώσσες                                   

 

 

 

                       

           

Share on Google Plus

About Kritikobasket-Ekask

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.