Επέστρεψε στα θετικά αποτέλεσμα ο ΟΦΗ

 



Την δεύτερη του νίκη πανηγύρισε ο ΟΦΗ στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων υποχρεώνοντας τον Απόλλων Πτολεμαΐδας στο 68-48. Τα κορίτσια των Ζερβάκη φάνηκαν να βρίσκουν τον εαυτό τους και με επί μέρους σκορ 9-2 κατάφερε να ξεφύγει με 23-16 (12΄20΄΄). Ο Απόλλωνας προσπάθησε να μείνει κοντά στο σκορ (24-30, 19΄54΄΄), όμως η ομάδα της Κρήτης διατήρησε τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό (46-61, 35΄20΄΄) και τελικά επικράτησε με 68-48.

Αύριο η ομάδα της Κρήτης έχει μια δύσκολη αποστολή μιας να αναμένεται να συναντήσει τον μέχρι τώρα αήττητο των τελικών του θεσμού, Παναθλητικό, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Μελισσηνός» στην Καισαριανή στις 19:00.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ-ΟΦΗ 48-68
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-14, 10-16, 19-20, 5-18
Διαιτητές: Χρηστίδης Π.-Αναστασίου
Απόλλων Πτολεμαΐδας (Παπαδημητρίου): Χωλοπούλου 15(3), Διπλάρη 15(3), Καρακατσάνη, Αμανατίδου Αν. 9, Κούκη, Σαρβάνη 5, Τσιτσικά, Ζησοπούλου, Βλαδίκα, Αμανατίδου Ελ., Παπαδοπούλου 4.
ΟΦΗ (Ζερβάκη): Μουρτζάκη 6(2), Διαμαντάκη 28(4), Σταθοράκη, Αλιφραγκή 10(1), Καζάκη, Καμνάκη, Τζανετή 17(3), Σταματάκη, Μηλιαρά 7(1), Μελαμπιώτη, Μοσχονησώτη, Ανυφαντάκη.

Βαθμολογία

Παναθλητικός Συκεών 6

ΟΦΗ 5

Απόλλων Πτολεμαΐδας 4 

Παναθηναϊκός 4

Κρόνος Αγίου Δημητρίου 4

Άμιλλα 4 

Τρίτη 27-07-2021

13.00 ΓΣ Κρόνος Αγίου Δημητρίου – ΓΕ Άμιλλα 2000 

16.00 Παναθηναϊκός ΑΟ – Απόλλων Πτολεμαΐδας 

19.00 Παναθλητικός ΑΕΣ – ΟΦΗ

Τετάρτη 28-07-2021         

10.00 ΓΕ Άμιλλα 2000 – Παναθηναϊκός ΑΟ 

13.00 ΟΦΗ – ΓΣ Κρόνος Αγίου Δημητρίου 

16.00 Απόλλων Πτολεμαΐδας – Παναθλητικός ΑΕ


Για τη στατιστική του αγώνα πατήστε εδώ

Φωτογραφίες του αγώνα μπορείτε να δείτε εδώ   

Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται διαδικτυακά από το κανάλι YouTube της ΕΟΚ εδώ

Δηλώσεις

Παπαδημητρίου Ελένη (προπονήτρια Απόλλων Πτολεμαΐδας): «Δυστυχώς βρήκαμε τον ΟΦΗ σε πάρα πολύ καλή μέρα. Δεχθήκαμε πολλά τρίποντα. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κρήτης. Δεν μπορώ να πω ότι δεν παλέψαμε στην άμυνα. Πολλές φορές βέβαια χάσαμε το μυαλό μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ κακή, στο δεύτερο προσπαθήσαμε να επανέλθουμε, ήμασταν λίγο καλύτεροι στην επίθεση, αλλά ο ΟΦΗ ήταν σε πάρα πολύ καλή μέρα. Δίκαιο το τελικό σκορ και το αποτέλεσμα. Δυστυχώς έρχεται και η κούραση, το ρόστερ μας δεν είναι πολύ μεγάλο, δεν έχει βάθος».    

Αμανατίδου Άννα (αθλήτρια Απόλλων Πτολεμαΐδας): «Σήμερα δεν ήταν μια καλή μέρα για εμάς. Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα, όλα τα σουτ τους βγήκανε. Εμείς ήμασταν κακές σε επίθεση και άμυνα. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».   

Ζερβάκη Έφη (προπονήτρια ΟΦΗ): «Η Πτολεμαΐδα είναι μια πάρα πολύ καλή και σοβαρή ομάδα, όμως προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ καλά. Είχαμε μία πολύ καλή εμφάνιση, μία κακή εμφάνιση και θέλαμε να ξαναγυρίσουμε στις καλές εμφανίσεις όπως και έγινε. Νομίζω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του, τα ατού τους τα περιορίσαμε σημαντικά, μαζέψαμε τα ριμπάουντ που δεν το κάναμε χθες και νομίζω ότι δικαιούμασταν τη νίκη που ήρθε στο τέλος αρκετά εύκολα».  

Τζανετή Δέσποινα (αθλήτρια ΟΦΗ): «Αυτό που μας βοήθησε ήταν η συγκέντρωση που είχαμε. Ήμασταν πολύ αποφασισμένες για αυτό τον αγώνα, ξέραμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και τις δυνατότητές μας. Είναι μια εμπειρία που θα μας μείνει αξέχαστη και θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».   

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο του αγώνα εδώ

 

Share on Google Plus

About Kritikobasket-Ekask

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.