Νεανίδων και Νέων Ανδρών στην Κρήτη για το European Challengers


Η πανδημία και οι διαφορετικές συνθήκες που επικρατούν σε διάφορες χώρες, οδήγησαν τη FIBA σε έναν διαφορετικό τρόπο διεξαγωγής των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων των «μικρών» Εθνικών Ομάδων. Όμιλοι των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων θα φιλοξενηθούν σε διαφορετικές χώρες συνθέτοντας το European Challengers. H Ελλάδα και συγκεκριμένα η Κρήτη θα φιλοξενήσει ένα γκρουπ ομάδων Νεανίδων και ένα Νέων Ανδρών.

 Νεανίδων

 Η Εθνική Νεανίδων θα αγωνιστεί από τις 27 Ιουλίου ως την 1η Αυγούστου. Στον όμιλό της βρίσκονται ακόμη οι Ισπανία, Γαλλία, Πολωνία, Σλοβακία και Ισραήλ. Συνολικά 30 ομάδες θα πάρουν μέρος χωρισμένες σε πέντε γκρουπ που θα φιλοξενηθούν στη Ρίγα (Λετονία), στο Κλάτοβι (Τσεχία), στη Σόφια (Βουλγαρία) και στην Ανδόρα Λα Βέλα (Ανδόρρα).

 Νέων Ανδρών

 Η Εθνική Νέων Ανδρών θα αντιμετωπίσει τον όμιλό της τη Σλοβενία, την Κροατία, το Ισραήλ, την Ουκρανία και το Βέλγιο το διάστημα 19-24 Ιουλίου. Συνολικά 26 ομάδες θα πάρουν μέρος χωρισμένες σε πέντε γκρουπ που θα διεξαχθούν στο Μπρνο (Τσεχία), την Τυφλίδα (Γεωργία) και τη Σοπρόν (Ουγγαρία).

 *Η Εθνική Νέων Γυναικών θα αγωνιστεί στο Γερεβάν (13-18/7). Θα αντιμετωπίσει τις Ελβετία, Ουκρανία, Αλβανία και Αρμενία.

 *Η Εθνική Εφήβων θα αγωνιστεί στο Τελ Αβίβ (3-8/8). Θα αντιμετωπίσει τις Γαλλία, Λιθουανία, Ισραήλ, Εσθονία, Πορτογαλία.

 *Η Εθνική Κορασίδων θα αγωνιστεί στο Ελσίνκι (9-14/8). Θα αντιμετωπίσει τις Γαλλία, Λετονία, Γερμανία, Φινλανδία και Βουλγαρία

 *Η Εθνική Παίδων θα αγωνιστεί στα Σκόπια (16-21/8). Θα αντιμετωπίσει εκτός από την οικοδέσποινα τις Γαλλία, Λιθουανία, Ρωσία και Ρουμανία.

Share on Google Plus

About Kritikobasket-Ekask

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.