Τροποποιητική προκήρυξη Πρωταθλημάτων Παίδων, Εφήβων, Κορασίδων, Νεανίδων Ε.ΚΑ.Σ.Κ.


ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ- ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020-2021

Τα πρωταθλήματα κατηγορίας ΠΑΙΔΩΝ -ΕΦΗΒΩΝ -ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ -ΝΕΑΝΙΔΩΝ περιόδου 2020-2021 τροποποιούνται όπως παρακάτω:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΠΑΙΔΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Έναρξη του Πρωταθλήματος για την Κατηγορία Παίδων ορίζεται το ΣΑΒΒΑΤΟ 19/6/2021. Έναρξη του Πρωταθλήματος για την Κατηγορία Εφήβων ορίζεται η ΚΥΡΙΑΚΗ 4/7/2021. Έναρξη του Πρωταθλήματος για την Κατηγορία Κορασίδων ορίζεται το ΣΑΒΒΑΤΟ 19/6/2021. Έναρξη του Πρωταθλήματος για την Κατηγορία Νεανίδων ορίζεται η ΚΥΡΙΑΚΗ 4/7/2021.

Η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των ημερομηνιών έναρξης των Πρωταθλημάτων.

Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει τη ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 και ώρα 17.00 στα γραφεία της Ένωσης.

Οι αγώνες των Πρωταθλημάτων Παίδων και Κορασίδων θα διεξάγονται σε κλειστά γήπεδα, ΣΑΒΒΑΤΟ και ΤΕΤΑΡΤΗ ή άλλη μέρα, εφόσον η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος, θεωρήσει αυτό απαραίτητο.

Οι αγώνες των Πρωταθλημάτων Εφήβων και Νεανίδων θα διεξάγονται σε κλειστά γήπεδα, κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ και ΤΕΤΑΡΤΗ ή άλλη μέρα, εφόσον η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος, θεωρήσει αυτό απαραίτητο.

    

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ

 Στο Πρωτάθλημα Κατηγορίας Παίδων έχουν δηλώσει συμμετοχή τα παρακάτω σωματεία : ΧΑΝΙΑ BC, ΑΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΟΦΗ, ΜΕΣΣΑΡΑ ΓΑΣ, ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ, ΓΑΣ ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ, ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΟΑΧ, ΑΟΚ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, ΑΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ, ΠΕΔΙΑΔΑ ΑΟΧ.

Το πρωτάθλημα Παίδων θα διεξαχθεί σε 2 φάσεις.

Α ́ ΦΑΣΗ

Τα σωματεία θα χωριστούν σε 2 ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια, ενώ οι ομάδες του Ηρακλείου θα κληρωθούν σε ποιο όμιλο θα συμμετέχουν. Η πρώτη φάση θα διεξαχθεί σε ένα γύρο με βαθμολογία, ενώ θα κληρωθούν και οι έδρες των ομάδων.

Β ́ ΦΑΣΗ

Οι πρώτες ομάδες των δύο ομίλων θα συναντηθούν στον τελικό σε ουδέτερη ή κοινή έδρα. Πρωταθλήτρια Παίδων Κρήτης θα ανακηρυχτεί η νικήτρια ομάδα του τελικού.

Οι αγώνες θα οριστούν τις παρακάτω ημερομηνίες : ΣΑΒΒΑΤΟ 19/6, ΤΕΤΑΡΤΗ 23/6, ΣΑΒΒΑΤΟ 26/6, ΤΕΤΑΡΤΗ 30/6, ΣΑΒΒΑΤΟ 3/7, Τελικός 10/7/2021.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ

Στο Πρωτάθλημα Κατηγορίας εφήβων έχουν δηλώσει συμμετοχή τα παρακάτω σωματεία: ΓΑΣ ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ, ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΑΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΟΦΗ, ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ, ΑΟΚ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ και ΑΣΚΗΣΗ.

Το πρωτάθλημα ΕΦΗΒΩΝ θα διεξαχθεί σε μια φάση.

Τα σωματεία θα συναντηθούν μεταξύ τους σε ένα γύρο με κλήρωση, ενώ θα κληρωθούν και οι έδρες των ομάδων.

Πρωταθλήτρια Εφήβων Κρήτης θα ανακηρυχτεί η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στη βαθμολογία.

Οι αγώνες θα οριστούν τις παρακάτω ημερομηνίες : ΚΥΡΙΑΚΗ 4/7/21, ΤΕΤΑΡΤΗ 7/7/21, ΚΥΡΙΑΚΗ 11/7/21, ΤΕΤΑΡΤΗ 14/7/21, ΚΥΡΙΑΚΗ 18/7/21,ΤΕΤΑΡΤΗ 21/7/21, ΚΥΡΙΑΚΗ 25/7/21.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Στο Πρωτάθλημα Κατηγορίας ΝΕΑΝΙΔΩΝ έχουν δηλώσει συμμετοχή τα παρακάτω σωματεία:

ΑΡΚΑΔΙ ΟΚΑ, ΑΟΚ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΟΑΧ.

Στο Πρωτάθλημα Κατηγορίας ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έχουν δηλώσει συμμετοχή τα παρακάτω σωματεία:

ΑΡΚΑΔΙ ΟΚΑ, ΟΦΗ, ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ ΓΑΣ, ΟΑΧ.

    Τα πρωταθλήματα ΝΕΑΝΙΔΩΝ και ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ θα διεξαχθούν σε μια φάση.

 

Τα σωματεία θα συναντηθούν μεταξύ τους σε δυο γύρους με κλήρωση. Πρωταθλήτριες Κρήτης θα ανακηρυχτούν οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στη βαθμολογία στα αντίστοιχα πρωταθλήματα

Οι αγώνες θα οριστούν τις παρακάτω ημερομηνίες:

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 19/6/21, ΤΕΤΑΡΤΗ 23/6/21, ΣΑΒΒΑΤΟ 26/6/21, ΤΕΤΑΡΤΗ 30/6/21, ΣΑΒΒΑΤΟ 3/7/21,ΤΕΤΑΡΤΗ 7/7/21.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ : ΚΥΡΙΑΚΗ 4/7/21, ΚΥΡΙΑΚΗ 11/7/21, ΤΕΤΑΡΤΗ 14/7/21, ΚΥΡΙΑΚΗ 18/7/21,ΤΕΤΑΡΤΗ 21/7/21, ΚΥΡΙΑΚΗ 25/7/21.

ΓΕΝΙΚΑ

Τα γηπεδούχα σωματεία είναι υπεύθυνα για την τήρηση όλων των υποχρεώσεων που απορρέουν από τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και των εμπλεκόμενων Δήμων.

Για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων της αθλητικής εγκατάστασης, όπως του "καταλόγου εισερχομένων-εξερχομένων", θα φέρει ευθύνη ο υπεύθυνος covid19 της γηπεδούχου ομάδας και θα φυλάσσονται στο αρχείο του σωματείου.

Share on Google Plus

About Kritikobasket-Ekask

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.