Πρόσκληση ενδιαφέροντος για Νομαρχιακούς προπονητές/τριες

 

 

Ανοικτή πρόσκληση προς στους προπονητές/τριες της Κρήτης απευθύνει η ΕΚΑΣΚ για την πλήρωση των θέσεων Νομαρχιακών του Αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ. Οι αιτήσεις ενδιαφέροντος θα πρέπει να συνοδευόμενες από σύντομο βιογραφικό σημείωμα και να αποσταλούν στο e-mail της Ένωσης ekask@otenet.gr  ή να κατατεθούν στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ, μέχρι και τις 31/8/2020. 


Η ανακοίνωση:
«Στο πλαίσιο στελέχωσης συνεργατών για το Αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ, της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. απευθύνει ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πλήρωση των θέσεων Νομαρχιακών προπονητών-τριών, σε όλη την Κρήτη για αγόρια και κορίτσια.

 

Δεδομένου ότι είναι εθελοντική η παροχή υπηρεσιών των, ως άνω, προπονητών, δίνεται η ευκαιρία σε νέους που διαθέτουν χρόνο και διάθεση, να στελεχώσουν τα κλιμάκια Κρήτης, έτσι ώστε με την άμεση συνεργασία και τις κατευθυντήριες γραμμές που θα πάρουν από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές της ΕΟΚ, να γνωρίσουν την ορθή διδασκαλία και την προπονητική φιλοσοφία τους για τις αναπτυξιακές ηλικίες, «προίκα» ανεκτίμητη για την προπονητική τους εξέλιξη.  

 

Σημειώνεται ότι οι προπονήσεις του αναπτυξιακού προγράμματος θα γίνονται κάθε Δευτέρα, και κατά το δυνατόν, απογευματινές ώρες.

 

Οι αιτήσεις ενδιαφέροντος (επισυνάπτεται υπόδειγμα), συνοδευόμενες από σύντομο βιογραφικό σημείωμα, θα αποσταλούν  στο e-mail ekask@otenet.gr  ή θα κατατεθούν στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ,  έως τις 31/8/2020».   


 

ΑΙΤΗΣΗ 

 

 

 

ΟΝΟΜΑ:………………………………

 

…………………………………………

 

 

ΕΠΩΝΥΜΟ:………………………….

 

………………………………………….

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ:

 

…………………………………………

 

…………………………………………

 

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:…………………………

 

………………………………………….

 

 

E-MAIL………………………………

 

………………………………………….

 

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ………………………

 

…………………………………………..

 

 

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προς:

κ. Πρόεδρο και Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Κ.

(οδός Σπύρου Μουστακλή, Κλ. Λίντο). 

 

 

Κύριε Πρόεδρε, 

 

 

σας δηλώνω ότι, επιθυμώ να 

 

συμμετάσχω στο Αναπτυξιακό 

 

πρόγραμμα της ΕΚΑΣΚ για την 

 

περίοδο 2020-21, στη θέση του 

 

Νομαρχιακού προπονητή  

 

Νομού………………………………..

 

 

 

 

 

 

Ο ΑΙΤΩΝ 

……………………………………………

 

Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.