«Εθελοντής αιμοδότης» έγινε το μπάσκετ της Κρήτης για τον συνάνθρωπο

Τη στήριξη της με φυσική παρουσία έδειξε η ΕΚΑΣΚ στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε σήμερα (9/4), στον προαύλιο χώρο του Λίντο με πλήθος εθελοντών να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του «Ζήσε Αθλητικά». Ετσι τηρώντας όλα τα μέτρα πρόληψης απέναντι στον covid-19  έδειξαν την ευαισθησία τους στην αυξημένη ανάγκη για αίμα, η οποία γίνεται ακόμα πιο επιτακτική σ’ αυτόν τον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό.
 H εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του προέδρου του ΕΑΚΗ, κ. Λευτέρη Ζερβού και της Διοικούσας επιτροπής, η οποία ευχαρίστησε τη Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Υπηρεσίας κ. Μπορμπουδάκη, την Υποδιοικητρια του Βενιζελείου Νοσοκομείου κ. Κωστάκη καθώς επίσης και το προσωπικό του Νοσοκομείου που συνέβαλε τα μέγιστα για την αιμοληψία, το παράρτημα Κρήτης του Ερυθρού Σταυρού και τον κ. Ξηρουχάκη, τους εργαζόμενους του ΕΑΚΗ, τα σωματεία και το Σύλλογο Γονέων, όπως επίσης και τους εθελοντές αιμοδότες. 
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ξεκίνησε στον Αγ. Κοσμά, έκανε… στάση στο Ηράκλειο και συνεχίζει στο ΣΕΦ και στις υπόλοιπες αθλητικές υποδομές της χώρας, οι οποίες εποπτεύονται από τη ΓΓΑ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΑΚΗ: 
«Χρυσό μετάλλιο.... στην αγάπη για το συνάνθρωπο από το ΕΑΚΗ.
Με απόλυτη επιτυχία διεξάγεται η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Ως Διοικούσα Επιτροπή νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τη Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Υπηρεσίας κ. Μπορμπουδάκη, την Υποδιοικήτρια του Βενιζελείου Νοσοκομείου κ. Κωστάκη καθώς επίσης και το προσωπικό του Νοσοκομείου που συνέβαλε τα μέγιστα για την αιμοληψία, το παράρτημα Κρήτης του Ερυθρού Σταυρού και τον κ. Ξηρουχάκη, τους εργαζόμενους του ΕΑΚΗ,τα σωματεία και το Σύλλογο Γονέων. Πάνω από όλα νιώθουμε την ανάγκη, να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές αιμοδότες, τους ανθρώπους που προσήλθαν με γνώμονα την προσφορά στο συνάνθρωπο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση να γνωρίζεις ότι ως οικογένεια του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου βάλαμε και εμείς το μικρό μας λιθαράκι στην Εθνική αυτή προσπάθεια αντιμετώπισης του κορωνοϊού. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, μένουμε δυνατοί και αισιόδοξοι.
Διοικούσα Επιτροπή Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου».
Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.