Πρώτη εντός έδρας ήττα για το ΑΣΚΑ Ηράκλειο

Το ΑΣΚΑ Ηράκλειο, γνώρισε την ήττα απέναντι στον Άτλαντα στο πρώτο εντός έδρα παιχνίδι του στην Α1 κατηγορία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο. Το σύνολο του Ηρακλείου έμεινε πίσω από το ξεκίνημα του παιχνιδιού απέναντι στην περσινή́ δευτεραθλήτρια ομάδα της κατηγορίας με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ακολουθήσει και εν τέλει να πάρει το πρώτο κίτρινο φύλλο στο πρωτάθλημα. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι του Ηράκλειο στην μεγάλη κατηγορία, μιας και το ματς της πρεμιέρας αναβλήθηκε λόγω καιρού και αναμένεται ο ορισμός όσον αφορά τη μέρα διεξαγωγής του.  

ΑΣΚΑ Ηράκλειο-ΑΣ Ατλας ​29-58
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 3-11,7-14, 9-18, 10-15 
Διαιτητές : Αρτεμάκη-Δημητρουλάκης 
ΑΣΚΑ Ηράκλειο​ (Κυριακούδη-Στυλιανακάκης): Γαστεράτος, Χουρδάκης, Μαράκης, Σέβτσοβ 10, Παπαδάκης Γ 5, Τζωρμπατζάκης , Κοκκινάκης, Ψαράκης 2, Στυλιανακάκης 12 
Α.Σ. Άτλας​ (Ορφανίδης): Αδαμόπουλος, Ντομγκιόνη 10, Ράσσα 20, Χαλδαίος 2 , Ζαφειρόπουλος 2, Χριστοδούλου 20, Κωνσταντινόπουλος 4, Λεγάκης 
Το επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη (σε 2 εβδομάδες), όπου και θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Άρη. 
Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.