Παράλληλες δράσεις στο ΕΚΟ All Star Game

Μετά από δέκα χρόνια (2009-2010) ο θεσμός του All Star Game με συνδιοργανωτές τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚ επιστρέφει στο Ηράκλειο και τα Δυο Αοράκια. Η πιο φαντασμαγορική φιέστα του μπάσκετ εκτός από το παιχνίδι των αστέρων του ΕΣΑΚΕ θα περιέχει και παράλληλες δράσεις όπως αγώνες 3on3 για μαθητές-αθλητές Γυμνασίων και διαγωνισμός τρίποντων για μαθητές-αθλητές Λυκείων. Παιδιά της πόλης του Ηρακλείου μπορούν να λάβουν μέρος σε παιγνίδια knock-out αλλά και σε διαγωνισμό τρίποντων. Μάλιστα η νικήτρια ομάδα θα έχει την ευκαιρία να καθίσει στους πάγκους των ομάδων του ΕΚΟ All Star Game, ενώ ο «μπομπερ» θα λάβει μέρος στο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο (8/2) μεταξύ των Νέων –Παλαιμάχων.


Η ανακοίνωση:

 «Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του EKO ALL STAR GAME 2020, το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη του Ηράκλειου, και τελεί υπό την αιγίδα του της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και της ΕΚΑΣΚ, θα διεξαχθούν παράλληλες δράσεις, όπως αγώνες 3on3 για μαθητές-αθλητές Γυμνασίων και διαγωνισμός τρίποντων για μαθητές-αθλητές Λυκείων. 

Γι’ αυτό το λόγο, θα επιθυμούσαμε να ενημερώσετε τους αθλητές και τις αθλήτριες Γυμνασίου του σωματείου σας εφόσον επιθυμούν να σχηματίσουν ομάδες και να τις δηλώσουν έως την Παρασκευή 31/01/2020 στο e-mail της Ένωσης: ekask@otenet.gr., προκειμένου να λάβουν μέρος και  να  αγωνιστούν μεταξύ τους σε παιγνίδια knock-out.
Οι παραπάνω αγώνες θα διεξαχθούν  την Παρασκευή 7/2/2020 & ώρα 17.00, στα αθλητικό κέντρο «ΔΥΟ AOΡΑΚΙΑ» (Βοηθητικά γήπεδα). 

Ως επιβράβευση, η νικήτρια ομάδα θα καθίσει ανά 2 στους πάγκους των ομάδων του Σαββάτου 08/02, ενώ θα λάβουν αθλητικό υλικό. Οι ομάδες μπορούν να είναι και μικτές (αγόρια-κορίτσια). Όλοι οι αθλητές που θα συμμετέχουν, θα λάβουν από δύο προσκλήσεις για τους αγώνες του ΕΚΟ All Star Game (Σάββατο 08/02 & Κυριακή 09/02).

Επίσης την Παρασκευή 7/2/2019 & ώρα 19.00, στο αθλητικό κέντρο «ΔΥΟ ΑΟΡΑΚΙΑ» (Βοηθητικά γήπεδα), θα πραγματοποιηθεί  διαγωνισμός τρίποντων.
 Ο νικητής αυτών θα λάβει μέρος στο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στον αγώνα του Σαββάτου μεταξύ των Νέων –Παλαιμάχων και αν αναδειχθεί νικητής και σε αυτό τον διαγωνισμό, θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό τριπόντων της Κυριακής 09/02 στο ΕΚΟ ALL STAR GAME.

Παρακαλούμε, να δηλώσετε στη Ενωση έναν αθλητή – μαθητή Λυκείου (αγόρι)  του Σωματείου σας (που θα πρέπει  προκύψει μέσα από διαγωνιστική διαδικασία του σωματείου)  έως την Παρασκευή 31/01/2020 στο e-mail της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. : ekask@otenet.gr.  
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν από μία πρόσκληση για τους αγώνες του ΕΚΟ All Star Game (Σάββατο 08/02 & Κυριακή 09/02)».

Η φόρμα δήλωσης συμμετοχής: 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ : …………………………………………………………………………………………………………
 
ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑΣ:…………………………………………………………………………………………………………




Όνομα




Επώνυμο




Διεύθυνση




Πόλη




Τηλ.




e-mail




ΈτοςγεΓεννΓέννησης






Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.