Το πρώτο «3x3 Basketball» στο Ηράκλειο για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού

H ΕΚΑΣΚ σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής Φροντίδα και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) ενώνουν τις δυνάμεις τους για το πρώτο 3x3 Basketball  για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού. 

Το 3on3 basketball κερδίζει ολοένα και περισσότερους οπαδούς ανά τον κόσμο και  θα κάνει το ντεμπούτο του στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Έτσι, έχοντας στόχο την προβολή του Αθλήματος στον τόπο μας, η Ένωση Κρήτης και ο Δήμος Ηρακλείου θα στήσουν τις μπασκέτες τους στο προαύλιο χώρο του 3ου Λυκείου Ηρακλείου και καλούν τους «μικρούς» φίλους τους να φτιάξουν ομάδα και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο «3on3 Streetball». Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Οκτωβρίου (9:00-13:00). Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν μπλουζάκια και οι νικητές θα κερδίσουν έπαθλα και δώρα.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο κατάστημα ENERGY SPORT (Λιοντάρια), στο e-mail της ΕΚΑΣΚ (ekask@otenet.gr) και στην ιστοσελίδα του Facebook της Ένωσης (https://www.facebook.com/Ένωση-Καλαθοσφαιρικών-Σωματείων-Κρήτης-167535647447967/).










Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.