Στην Ουγγαρία για να διατηρήσει τον τίτλο του το Ρεθυμνο Cretan Kings

Για την Ουγγαρία αναχώρησε σήμερα (12/9) το πρωί το Ρέθυμνο Cretan Kings. Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα θα λάβει μέρος για 2η σερί χρονιά στο «Mogyorosy Szilard Emlektorna» με στόχο να διατηρήσει τον τίτλο του. Εκτός από το Ρέθυμνο Cretan Kings στη διοργάνωση συμμετέχουν και οι βουλγαρική BC Beroe, Απόλλων Λεμεσού και Κέρμεντ. Από σήμερα το μεσημέρι, οι Ρεθυμνιώτες θα βρίσκονται στο Σζομπαθέλι της Ουγγαρίας, όπου θα δώσουν το 3ο ζευγάρι φιλικών αγώνων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους. Εκεί θα πραγματοποιήσουν σήμερα μία προπόνηση και αύριο θα ανοίξουν την…  αυλαία στο τουρνουά κόντρα στους Βούλγαρους.
Πρόκειται για μία διοργάνωση που διεξάγεται στη μνήμη του Σζίλαρντ Μογιορόσι, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από 15 χρόνια. Αν οι Κρητικοί καταφέρουν να πανηγυρίσουν τη νίκη θα παίξουν στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (21.00) απέναντι στον νικητή της αναμέτρησης Egis Kormend – Απόλλων Λεμεσού. 


Το πρόγραμμα του τουρνουά «Mogyorosy Szilard Emlektorna»:

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου
18.30 Ρέθυμνο Cretan Kings – BC Beroe
21.00 Egis Kormend – Απόλλων Λεμεσού

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου
18.30 Μικρός Τελικός
21.00 Τελικός
Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.