Καλές εντυπώσεις στα πρώτα του φιλικά άφησε το Ρέθυμνο Cretan Kings



Με δυο θετικά αποτελέσματα θα επιστρέψει το Ρέθυμνο Cretan Kings στην Κρήτη. Οι «μινώταυροι» ξεκίνησαν ιδανικά τα φιλικά τους παιχνίδια, επικρατώντας τόσο του Λαυρίου (75-78) όσο και των Oakland Golden Grizzlies με 84-56. Συγκεκριμένα η ομάδα της Κρήτης την Παρασκευή 30/8 έδωσε το πρώτο της φιλικό στο γήπεδο του Λαυρίου, αφήνοντας καλές εντυπώσεις στο πρώτο φετινό δείγμα, με τους παίκτες να… ξεμουδιάζουν για λίγο από το βαρύ πρόγραμμα των προπονήσεων. Ο κόουτς Ζιάγκος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα, χρησιμοποιώντας όλους τους καλαθοσφαιριστές. Το Σάββατο (31/8) ακολούθησε το ματς στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ. Για δεύτερη φορά οι παίκτες μας είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μία κολεγιακή ομάδα των Η.Π.Α.
Η ομάδα θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο και τη Δευτέρα θα συνεχίσει τις προπονήσεις. Την Τετάρτη θα αναχωρήσει εκ νέου για την Αθήνα, για το δεύτερο κομμάτι των φιλικών, αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ (5/9) και τον Ιωνικό Νικαίας (7/9).


Παρασκευή (30/8):
ΛΑΥΡΙΟ – ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS  75–78
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-22, 35-43, 58-61, 75-78

 Σαββατο (31/8):
ΡΕΘΥΜΝΟCRETAN KINGS- OAKLAND GOLDEN GRIZZLIES  84-56
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-11, 41-29, 70-45, 84-56ΡέθυμνοCretan Kings (ΒαγγέληςΖιάγκος): Garrett, ΡαζήςΜαραγκάκηςΧριστοδούλου, Frankamp, ΓαρέζοςΛαναράς, Williams, Καμπερίδης, Harris, Κουρέπης, Gordon, Haughton.
Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.