Σκουρτόπουλος: «Οφείλουμε στον κόσμο του Ηρακλείου και της Κρήτης»

Τις πρώτες του δηλώσεις επί Κρητικού εδάφους έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής Θανάσης Σκουρτόπουλος. Ο Τεχνικός του Ελληνικού σύνολο κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο, Νίκος Καζαντζάκης τόνισε πως η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Επίσης έκανε πρόσκληση στον κόσμο του Ηρακλείου να βρεθεί στα δυο Αοράκια στις 9-11 Αυγουστου για το «Aegean» προκειμένου να δώσει ώθηση στο ελληνικό σύνολο για το δύσκολο έργο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας (31/8-15/9).

Αναλυτικά:

«Ήρθαμε να δώσουμε τα φιλικά μας εδώ ως ένα είδος ανταπόδοσης στον κόσμο, για την φιλοξενία και την ανταπόκριση που είχαμε τα τελευταία δύο χρόνια. Ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας και της πρόκρισης το οφείλουμε και στον κόσμο του Ηρακλείου και της Κρήτης.
Θέλουμε να ολοκληρώσουμε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας μας, να επιστρέψουμε για το τουρνουά Ακρόπολις και στη συνέχεια έρχεται το ταξίδι στην Κίνα. Θα πάμε αρκετά πιο νωρίς σε σχέση με άλλες διοργανώσεις. Θα είμαστε 12 μέρες εκεί για να βάλουμε τις τελευταίες… πινελιές να προσαρμοστούμε και να είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια.
Πιστεύω ότι στο τουρνουά «Aegean» στο μεγάλο κλειστό του Ηρακλείου θα έρθει ο κόσμος να μας δει. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας, είναι τα πρώτα μας παιχνίδια και θέλουμε να δείξουμε καλά δείγματα γραφής.
Η ομάδα μας είναι σε εξαιρετική κατάσταση, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.
Οι πρώτες δέκα μέρες κύλησαν ομαλά, όλα τα παιδιά ήρθαν έτοιμα. Δεν χρειάστηκε να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο για να μπουν στο ρυθμό μας. Προχωράμε μέρα με τη μέρα, αυξάνοντας την ένταση και θέλοντας να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο».
Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.