Ξεκινάει η αγωνιστική σεζόν με συνέλευση και αγιασμό για τον ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ.

Στην ενεργό δράση επιστρέφουν οι διαιτητές Κρήτης. Ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. αφού πρώτα κάνει την απαιτούμενη γενική συνέλευση εν’ όψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 (6/9, 19:00 και σε περίπτωση μη απαρτίας θα μεταφερθεί τις 9/9 στις 19:00) θα προχωρήσει και στον πατροπαράδοτο αγιασμό ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 9 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ  (στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο).

Η ανακοίνωση:
«Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης (στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο) η ετήσια Γενική Συνέλευση εν’ όψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2019-20. Σε περίπτωση μη απαρτίας η ΓΣ θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου την ίδια ώρα.
Θ’ ακολουθήσει ενημέρωση των διαιτητών (αλλά κι όλων των παρευρισκόμενων) αναφορικά με τους στόχους της επικείμενης αγωνιστικής περιόδου, τις νέες εξελίξεις που αφορούν τα πρωταθλήματα της Ένωσης που ξεκινούν, καθώς επίσης θα γίνει εκτενής αναφορά σε κανονισμούς της καλαθοσφαίρισης αλλά και στην εφαρμογή ομοιόμορφης τακτικής στον πειθαρχικό έλεγχο των αγώνων».

Η ανακοίνωση:
«Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης (στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο) ο καθιερωμένος αγιασμός εν’ όψει της έναρξης της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Θ’ ακολουθήσει ενημέρωση των διαιτητών (αλλά κι όλων των παρευρισκόμενων) αναφορικά με τους στόχους της επικείμενης αγωνιστικής περιόδου, τις νέες εξελίξεις που αφορούν τα πρωταθλήματα της Ένωσης που ξεκινούν, καθώς επίσης θα γίνει εκτενής αναφορά σε κανονισμούς της καλαθοσφαίρισης αλλά και στην εφαρμογή ομοιόμορφης τακτικής στον πειθαρχικό έλεγχο των αγώνων».
Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.