«Ανοιχτές» μέχρι και την Παρασκευή (7/6) οι δηλώσεις για τους εθελοντές του Παγκοσμίου U19


Την πρώτη τους συνάντηση πραγματοποίησαν οι εθελοντές του Παγκοσμίου Κυπέλλου U19. Οι ιθύνοντες έδωσαν «ραντεβού» με όλους όσοι έστειλαν αίτηση συμμετοχής, για τις πρώτες διευκρινήσεις, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις προκειμένου το συγκεκριμένο κομμάτι να «στεφθεί» για ακόμα μια φορά με επιτυχία. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι δηλώσεις συμμετοχής θα είναι «ανοιχτές» μέχρι και την Παρασκευή 7/6. Όλοι όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα  U19, ως εθελοντές μπορεί να συμπληρώσουν την απαιτούμενη φόρμα και να την παραπέμψουν στο email της Ένωσης:  ekask.ethelontes@gmail.comΑναλυτικά: 

«Mε  απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (FIBA) ανατέθηκε στη χώρα μας η διοργάνωση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος  U19 , με τη συμμετοχή 16 κορυφαίων εθνικών ομάδων. 

Το Τουρνουά θα διεξαχθεί από 29 Ιούνιου έως 7 Ιουλίου 2019,  στο Ηράκλειο (κλειστό γυμναστήριο «2 Αοράκια» και κλειστό γυμναστήριο Πανεπιστήμιου).

Ο εθελοντισμός αποτελεί σημαντικό κομμάτι κάθε διοργάνωσης μεγάλης απήχησης, και οι εθελοντές εκτός από την πολύτιμη εμπειρία που αποκτούν με την ενεργό συμμετοχή τους στην υλοποίηση Παγκοσμίου πρωταθλήματος απολαμβάνουν και κάποια ιδιαίτερα προνόμια σε σχέση με τις ομάδες και το κοινό.

 Βασική προϋπόθεση για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή ως εθελοντής είναι η διάθεση και η επιθυμία για προσφορά.

Καλούμε λοιπόν όσους έχουν διάθεση και επιθυμία για προσφορά, αθλητές και αθλήτριες, να δηλώσουν συμμετοχή  συμπληρώνοντας  την αίτηση που επισυνάπτεται και  αποστέλλοντας την στο e- mail Ένωσης ekask.ethelontes@gmail.com

Οι ενδιαφερόμενοι θα χρησιμοποιηθούν ως: 
Α) συνοδοί ομάδων - άνω των 18 ετών  απαραίτητη η καλή  γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (θα εκτιμηθεί η γνώση και 2ης ξένης γλώσσας – Γαλλικά, Ισπανικά).

Β)  εθελοντές γηπέδων (16 και άνω ετών).

 ενώ παράλληλα θα τους δοθούν:

Διαπίστευση.
Αθλητική περιβολή.
2 δωρεάν εισιτήρια  για κάθε αγωνιστική ημέρα». 

                        
Φόρμα Συμμετοχής Εθελοντών


  
Όνομα                                    
                                    
Επώνυμο                                
                        
Πατρώνυμο
                        
Ημερομηνία γέννησης
                                                            
Διεύθυνση                  

Πόλη                           

Τ.Κ.                              

Κινητό τηλέφωνο     

Τηλέφωνο οικίας      

e-mail                          

Ξένες γλώσσες                                  

Συνοδός ομάδων :                 

Εθελοντής γηπέδων :

Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.