Πρωτάθλημα και άνοδο στην Α1 για το ΑΣΚΑ Ηράκλειο



Τη νίκη με 70-67 πανηγύρισε ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ και έτσι κατέκτησε το πρωτάθλημα αλλά και την άνοδο στην Α1 εθνική κατηγορία της ΟΣΕΚΑ. Οι Κρητικοί κρατούσαν το 1-0 από το πρώτο ματς της σειράς όμως ήθελα και την νίκη στο εκτός έδρας ματς προκειμένου να πανηγυρίσουν τον τίτλο και να κατακτήσουν το εισιτήριο που οδηγεί στα μεγάλα σαλόνια. Αυτό τους δημιούργησε «άγχος» στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς όμως εν τέλει κατάφεραν να επιβάλουν το δικό τους ρυθμό στο κλειστό των Αθηνών και εν τέλει να πάρουν τη νίκη και ν αρχίσουν τα πανηγύρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν την άνοδο ως δεύτεροι της Α2 σε αγώνες μπαράζ κόντρα στον ΠΑΣΚΑ το φθινόπωρο.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 67-70
Διαιτητές: Παυλόπουλος – Στρέμπας
Τα δεκάλεπτα: 14-16, 36-38, 56-56, 67-70
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χρόνης): Βαλκίνοφ, Ιβανόφ 14, Μαρτσάκης 20, Σπαθής, Κοντογιάννης 31 (5), Χρονοπούλου 2.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Χατζηδάκης): Χατζηδάκης 41 (1), Γαστεράτος, Χουρδάκης, Μαράκης, Σέβτσοβ 9, Σταματάκης 12, Χριστόφορος, Στυλιανακάκης 8, Ψαράκης. 
Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.